To je to što me zanima!

Djeca ispala kroz vjetrobransko staklo u nesreći: Jedno dijete je preminulo. Nisu bili vezani...

Djeca su prilikom sudara izletjela kroz vjetrobransko staklo i pala u odvodni kanal. Nisu bili vezani. Oboje su prevezeni u vinkovačku bolnicu, no ozljede jednog djeteta bile su preteške
Vidi originalni članak

Dijete koje je teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći prošlog petka kod Vinkovaca, preminulo je u KBC-u Osijek u četvrtak poslijepodne, izvijestila je policija. 

Podsjetimo, do nesreće je došlo oko 15 sati kada je zbog tehničke neispravnosti došlo do eksplozivne dekompresije pneumatika stražnjeg lijevog kotača auta, uslijed čega je vozačica (27) izgubila nadzor nad upravljačem i prešla na suprotnu traku gdje je udarila u kombi kojeg je vozio 28-godišnjak, dolazeći joj u susret.

JEDNO IMA OZLJEDE OPASNE PO ŽIVOT Detalji nesreće kod Vinkovaca: Djeca ispala kroz vjetrobransko staklo pa pala u odvodni kanal

Dvoje djece, koja su bila na stražnjem sjedalu, su uslijed udara ispali iz auta kroz vjetrobransko staklo i pali u zemljani odvodni kanal. Jedno je dijete tada zadobilo ozljede opasne po život, a drugo dijete teške tjelesne ozljede. Policija je utvrdila kako djeca nisu bila vezana. 

Iz vinkovačke bolnice prevezena su u osječku gdje je danas jedno dijete i preminulo. 

POLICIJA OBUSTAVILA PROMET Sudar kod Vinkovaca: Pet ljudi ozlijeđeno, prevezli ih u bolnicu

Vozačica je u nesreći također teško ozlijeđena, a suvozač (31) i vozač kombija lakše. Protiv vozačice je policija podnijela kaznenu prijavu. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • aciviij 14.04.2023.

    Ljudi, ne vozite djecu u automobilu, a da ne sjedi u odgovarajućoj sjedalici! ........................................ Ovakve tragedije se mogu vrlo lako izbjeći s malo više odgovornosti i sa vrlo malo novaca. Ne može mi nitko reći da ima novac za (bilo kakav automobil), kave, pivo i ostalo, a da mu je preskupa i da si ne može priuštiti sjedalicu od stotinjak eura - koja njegovom djetetu daje veliku sigurnost. Također se mogu naći odlične, skoro nove, polovne sjedalice..

  • 14.04.2023.

    kada je zbog tehničke neispravnosti došlo do eksplozivne dekompresije pneumatika stražnjeg lijevog kotača auta......najgluplja rečenica ikad

  • crnilabud 14.04.2023.

    ..toliko ih je hdz zatupio,,da dicu ne vežu u autima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare