To je to što me zanima!

Djeca našla mobitel sa slikom muškarca s glavom u ruci

Otkrili su kako je muškarac na slici David Amor (26) iz Aylesburyja, koji vodi malenu tvrtku za balzamiranje pokojnika. Policija istražuje morbidni slučaj
Vidi originalni članak

Policija istražuje mobitel koji su u Aylesburyju pronašli dječak (10) i djevojčica i na kojem su našli fotografiju nasmijanog muškarca kako u ruci drži ljudsku glavu, piše Daily Mail. Zastrašujući prizor je na jednoj od tri fotografije na Blackberryju. Na ostale dvije slike su razni dijelovi tijela. Otkrili su da je muškarac na slici David Amor (26) koji vodi svoju tvrtku za balzamiranje pokojnika. Policija vjeruje da su dijelovi tijela pripadali žrtvi naleta vlaka te su prevezeni u mrtvačnicu. 

Djeca, brat i sestra, Blackberry su pronašli u smeću te ga dali svojem ocu koji je izvadio SIM karticu i stavio je u svoj kompjuter u nadi da će ga dovesti do vlasnika. Šokirali su se kada su ugledali fotografije na ekranu. 

- To je kao kada nađete novčanik pa ga otvorite da vidite kome pripada. Sada kada znam ne želim imati veze s tim čovjekom - rekao je otac koji je želio ostati anoniman. Rekao je kako su mu djeca u potpunosti traumatizirana.

U mobitelu je našao i vizitku u kojoj piše da muškarac radi u privatnoj tvrtki Amor Embalming. Amorov partner David Hill fotografije nije želio komentirati. U britanskom Institutu za balzamiranje rekli su kako o Amorovoj djelatnosti nemaju podataka. 

- Da je naš član, bio bi sankcioniran i više ne bi mogao raditi. No nema zakonske regulative koja obvezuje da se balzamiranje prijavljuje, dovoljno je završiti neku vrstu tečaja - rekao je glasnogovornik Instituta. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 27.01.2012.

    dajte mi recite tko od vas nije radil nekakve spačke na poslu? on ima morbidan posao, pa ima morbidne ideje.

  • SeoskiMudrac 26.01.2012.

    Stavio SIM karticu u komp? Uuu, kako ta tehnika napreduje.

  • igorskee 23.01.2012.

    cool fotka, jedinstvena prilika da se slikas sa odrubljenom glavom, a da ne budes kriv za ubojstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare