To je to što me zanima!

Djeca ne mogu odgovarati za nedjela roditelja, Saša ostaje

Josipović je rekao kako neće smijeniti svog savjetnika za sigurnost, sina Josipa Perkovića, Sašu, jer djeca ne mogu odgovarati za eventualna nedjela roditelja
Vidi originalni članak

Liječenje mi omogućuje zakon i drago mi je da to ispituje povjerenstvo za sukob interesa, rekao je za HRT predsjednik Ivo Josipović o operaciji kapaka koju mu je izveo njegov prijatelj iz Njemačke. 

Vezano za slučaj Perković rekao je kako neće smijeniti sina Josipa Perkovića, Sašu, svog savjetnika za sigurnost, jer djeca ne mogu odgovarati za eventualna nedjela svojih roditelja. 

Pozdravio je napore Vlade u pregovorima INA-MOL kojima se želi postaviti INA na zdrave temelje. 

Slučaj Šegon nije želio komentirati jer nema dovoljno podataka.  

Idi na 24sata

Komentari 258

  • zkarlov 21.01.2014.

    djeca ne mogu odgovarati za djela svojih roditelja.ukoliko se dokaže da im je otac ubojica,onda su to djeca ubojice koja bi se trebala sramiti svoga oca pa bio on na funkciji kojoj god

  • mrzovoljni 20.01.2014.

    Kako divno naš dragi predsjednik dovodi prijatelja liječnika koji ga operira besplatno a za male građane takve mogučnosti nema i na kraju citira Krista.

  • 20.01.2014.

    Hajdemo promijeniti kompletnu garnituru političara: tko se javlja da će biti bolji neka istupi! Narod će birati - svi mi Hrvati!!! Pokrenimo se! Ne dajte da nas prošlost vuče u ponor kao kamen vezan za nogu utopljenika! Da nije toliko žalosno, ovo sve bi me silno zabavljalo! Tko to bira sve te silne udbaše, drugove i ostalu svitu!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare