To je to što me zanima!

Djeca u Engleskoj propala su u zaleđeno jezero: Zbog zastoja srca prevezena su u bolnicu

Djeca su nakon akcije spašavanja hitno prevezena u bolnicu gdje su na aparatima za održavanje života. Policija u ovom trenutku nije potvrdila jesu li djeca bila braća i sestre niti njihov spol
Vidi originalni članak

Četvero djece u Engleskoj hitno je prevezeno u bolnicu zbog srčanog zastoja nakon što su u nedjelju popodne propala kroz led dok su se igrala na zaleđenom jezeru, piše Mirror. Djeca su izvučena iz vode u kojoj je temperatura danas poslijepodne bila ispod nule.

Hitno su prevezeni u bolnicu gdje su na aparatima za održavanje života, rekle su vlasti na konferenciji za novinare. Policija u ovom trenutku nije potvrdila jesu li djeca bila braća i sestre niti njihov spol.

- U ovoj fazi nema kliničkih novosti, kao što je navedeno, svi su bili u kritičnom stanju po dolasku u bolnicu. Nažalost, djeca su u vodi dobila srčani zastoj i stavljeni su na napredne aparate za održavanje života na putu do bolnice - rekao je zapovjednik službe hitne pomoći Cameron McVittie.

POKRENUTA ISTRAGA Fatalna greška u Engleskoj: Laboratorij pozitivne na covid prijavljivao kao negativne

Potraga će se nastaviti dalje tijekom noći kako bi bili sigurni da još netko nije ostao u vodi jer je policiji prvotno rečeno da je u jezero upalo šestero ljudi.

- Kada je vatrogasna služba stigla na mjesto događaja, rekli su nam da je do šest osoba u jezeru. Dakle, nakon spašavanja četvero djece, nastavili smo operaciju potrage i spašavanja kako bismo potvrdili ima li ih još u vodi - rekao je Richard Stanton, zapovjednik vatrogasno-spasilačke službe.

POGLEDAJTE VIDEO Oduzeli mu vozačku zbog divlje vožnje: U kružnom toku vozio je u krivom smjeru te driftao...

Očekuje se da će temperature u nedjelju navečer pasti i do -10C. U Birminghamu je danas povremeno padao snijeg, a temperature će nastaviti padati dok se regija priprema za ledene uvjete.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Smoke_on_the_Water 12.12.2022.

    "Policija u ovom trenutku nije potvrdila jesu li djeca bila braća i sestre niti njihov spol"?!?! Jel' se može nešto bedastije staviti u vijest o nesreći djece?

  • blacknight 11.12.2022.

    brz oporavak i srecu od srca svima zelim i da bude bez smrtnih posljedica

Komentiraj...
Vidi sve komentare