To je to što me zanima!

Dječaci htjeli baciti šestar među navijače na Kantridi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Šestorica dječaka snimala su se dok ruše stablo, uništavaju kamenjem strujni transformator, trgaju šumski natpis... Sve su objavili na YouTubeu
Vidi originalni članak

Učenici karlovačke OŠ Mahično prošli su tjedan na Youtubeu objavili dvadesetak video klipova na kojima uništavaju tuđu imovinu, razbijaju, pale Molotovljev koktel i iživljavaju se na drugim učenicima. Šestorica dječaka snimala su se dok ruše stablo, uništavaju kamenjem strujni transformator i trgaju šumski natpis. U jednom uratku vidi se i kako pokušavaju postaviti požar u gumu traktora. Najšokantnije što im je palo na pamet jest baciti otvoreni šestar u publiku na nogometnom stadionu Kantrida u Rijeci.
- Ajde Ševa, baci. Nemamo vremena - nagovarali su dječaka, koji srećom nije htio. Ravnateljica OŠ Mahično, Đurđa Starešinčić, prepoznala je svoje učenike na internetu.
- Iznenađena sam. Ta se djeca u školi ne ističu po ičemu sličnome - rekla ravnateljica za Večernji list. Dodala je kako je već nazvala roditelje glavnih aktera ovih video klipova, a o svemu će obavijestiti i policiju. Sa roditeljima i djecom će, kaže, porazgovarati nakon svršetka praznika.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Jove00 14.04.2009.

    kak bi ja vas bil, balavci balavi, od kud vam samo takve ideje?!?!

  • martinmg42 12.04.2009.

    gremljin i u doba NDH klinci su bili još bolji,pa zašto onda ndh ne spominješ već yugoslaviju?(sam da se zna da da nisam ustaša)

  • the Fata 12.04.2009.

    Ahhh... ta mladež HDZ-a...

Komentiraj...
Vidi sve komentare