To je to što me zanima!

Dječaci Luka (11) i Ivan (12) voze i do 100 na sat

Automodeli stoje do 7000 kuna i mogu doseći brzinu od 100 km/h. Voze na mješavinu benzina i jako često mijenjuju gume jer se brzo istroše
Vidi originalni članak

Obožavam brzinu. Stalno nešto popravljamo. A i cure se lijepe na mene otkad se utrkujem, pohvalio se Luka Legac (11). Na Prvenstvu Hrvatske za automodele na daljinsko upravljanje u Zagrebu bio je najmlađi sudionik.
- Moj tata se prvi počeo zanimati za ovaj sport, a ja sam ga slijedio. Sada treniramo nekoliko puta tjedno. Sviđa se čak i mami - rekao je Lukin prijatelj Ivan Madjev (12). Njegov otac Davorin (45) pojasnio je kako automodeli stoje do 7000 kuna i mogu doseći brzinu od 100 km/h.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • neki lik 28.06.2008.

    koja glupost,a ovaj je klinac jaran da cure se lijepe na mene hahaha mogu i ja vozit autic nije problem haha mulcu netreba dopustit da se cure lijepe za njega nego mu treba zalijepit jednu samarcinu samo zato jer se zove luka kao da je carobnjak haha

  • balun 17.06.2008.

    Ako taj autić juri 100km/h to nije igračka već navođeni projektil koji isto može ubiti . Težina puta brzina = golemo sranje.

  • 20bucks 16.06.2008.

    Tako je majstore (tata od klinaca)! Treba učit djecu brzoj vožnji dok su još mali da čim dobiju vozačku dozvolu i pravi auto mogu jurit po cestama i kurčit se. Potom kad završe u crnoj kronici odnosno 2 metra ispod razine ceste onda će tatica i mamica proklinjat sve živo i neživo. Savjet tatici kupi sinu i motor jedan dobar to cure još više vole! ...da vidiš čiji će sin bit glavni u selu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare