To je to što me zanima!

Dječaci od 12 i 14 godina baku davili i šutirali, snimili i selfie

Trojica dječaka upali su kuću 86-godišnje žene u Bečeju s namjerom da ju opljačkaju, a kako ju je probudila buka, pokušali su je ubiti gurajući joj štap u usta. Policija ih je privela u školi koju pohađaju
Vidi originalni članak

Trojica maloljetnika, dvojica 12-godišnjaka i jedan 14-godišnjak, u četvrtak ujutro upali su u kuću 86-godišnje žene u Bečeju kako bi je opljačkali. Žena se usred pokušaja pljačke probudila pa su je dječaci počeli maltretirati, gušili su je, cipelarili i gurali joj štap u usta te ju pokušali i ubiti jer im je vidjela lica, izvijestila je lokalna policija. 

- Ono što je sve zgrozilo je da je kod jednog maloljetnika u mobilnom telefonu pronađen selfie s onesviještenom bakom s kojom su se fotografirali misleći da je mrtva - kazao je policijski izvor. 

Stariji optužen za pokušaj ubojstva

Dječaci su privedeni u školi kojoj pohađaju, a sud u Zrenjaninu 14-godišnjaku je odredio jednomjesečni pritvor zbog pokušaja ubojstva. O sudbini druge dvojice dječaka odlučit će Centar za socijalni rad jer zbog godina ne mogu kazneno odgovarati.

Ravnatelj škole Petefi Šandor, čiji su napadači učenici, rekao je kako ne može vjerovati da se tako nešto dogodilo. 

- Upoznat sam sa slučajem. Osumnjičeni dječaci nisu uvijek bili poslušni, ali smo imali dobru suradnju s njihovim roditeljima i oni su dolazili redovno. Čim primijetimo nešto, mi smo ih upućivali na razgovor sa psihologom i stručnim službama - rekao je ravnatelj Zsolt Balog Virag. 

Baka u bolnici s ozljedama lica

Kako piše Blic, žena je nakon napada prevezena u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu. Stanje joj je stabilno, ali ima višestruke ozljede lica. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • hipron 27.11.2017.

    Bez Silovanja se ne računa !

  • željkopz 26.11.2017.

    Cuj ovo maloljetnici ne mogu odgovarati, odgovarao bi on meni u grobu, i bolje sto nisu napisali imena vjerujem da ima budala koji bi ih kasnije nasli na ulici pa im pucali po pola čela, pas im mater kbo.

  • igyy 26.11.2017.

    majmun radi što majmun vidi-živjelo moderno društvo nagrada roditeljima za odgoj i obitelji!!!Takvih imamo i u hrvatskoj ne morate baš za sve posezati u srbiju jer on ipak nije dio eu

Komentiraj...
Vidi sve komentare