To je to što me zanima!

Dječaci se kupali u kadi pa su se umalo ugušili plinom

Braću D.V. (3) i A.V. (13) na vrijeme su prevezli u Opću bolnicu u Sisku. Mlađeg dječaka odmah su pustili kući, dok je stariji ostao na promatranju
Vidi originalni članak

Braća D.V. (3) i A.V. (13) kupali su se u nedjelju u obiteljskoj kući kraj Kutine. Kako dugo nisu izlazili iz kupaonice djed I.B. krenuo ih je provjeriti. Mališani mu nisu otvarali vrata, pa je provalio i našao ih omamljene od plina. Odmah je pozvao Hitnu pomoć koja je dječake prevezla u Opću bolnicu u Sisku. Kako doznajemo, mlađeg brata pustili su brzo kući, dok su liječnici starijeg dječaka odlučili zadržati na promatranju. Život mu nije ugrožen. Policija u kući obavlja očevid, a čini se kako su bojler i peć loše održavani zbog čega se plin vraćao u kupaonicu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • toya 02.03.2009.

    Više stvarno neznam zašto je ljudima tako teško platiti dimnjačara, nekog majstora i slično.Radije plate životom, nego da plate održavanje. Žalosno je što uglavnom u 90% slučajeva stradaju djeca, a roditelji se čude. Imam troje djece, a najmlada curica ima 5 god. i ne pada mi na pamet da ju ostavim zatvorenu u kupaonici, a kamoli zaključanu.

  • lepicane 02.03.2009.

    Ako griješim,ispričavam se,ali imam osjećaj da je neko \"pametan oteral dimnjačara sa grunta.

  • tajnamoja 02.03.2009.

    Tko je dopustio djeci zaključavanje? Ovaj puta je izbjegnuta tragedija na svu sreću, ali zapitam se zašto je starijem bratu povjerena odgovornost da kupa malo dijete?

Komentiraj...
Vidi sve komentare