To je to što me zanima!

Dječak (1) je preživio u divljini tri dana: 'To je pravo čudo...'

Bio je vani s ocem i on je na trenutak otišao iza kuće. Kada se vratio, Kennetha više nije bilo. Samo je nestao. To je bila prava noćna mora, rekao je član obitelji
Vidi originalni članak

Kenneth Howard je bio gladan, pothlađen i dehidrirao je kada su ga pronašli nakon tri dana potrage. Spasioci su u srijedu čuli njegov plač. Kažu kako je pravo čudo da je preživio tri dana bez hrane, vode i topline na mjestu na kojem vrebaju medvjedi i kojoti. Bio je u dosta dobrom stanju kad su ga našli, a odvezli su ga u bolnicu na pregled. Dječaka starog 22 mjeseca tražili su spasioci, helikopteri, dronovi i potražni psi. Pridružio se i veliki broj lokalnih stanovnika. Dječak je nestao u nedjelju navečer iz svojeg doma u Kentuckyju. Njegovi očajni roditelji su čak ponudili 5000 dolara nagrade onome tko im pronađe sina. 

- Bio je vani s ocem i on je na trenutak otišao iza kuće. Kada se vratio, Kennetha više nije bilo. Samo je nestao. To je bila prava noćna mora - kaže član obitelji. U srijedu su svi već bili očajni, a onda su dječaka našli nekih 600 metara od njegovog doma. Bio je žedan i tražio je svoje roditelje. Elden Howard kaže kako je htio biti siguran da su pronašli njegovog sina. 

- Tek kada sam vidio fotografije, rekao sam da je to moje dijete. To je bila najbolja stvar koja mi se dogodila u životu - rekao je Howard za WYMT. Vlasti istražuju cijeli slučaj, a dječak se oporavlja od ugriza krpelja, dehidracije i oteklina. 

- On je pravi planinski dječak Kentuckyja - rekao je jedan službenik. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 19.05.2019.

    Ajd ne serite 1 godina a22 mjeseca i 600 metara od kuće

  • 19.05.2019.

    Tri dana tražili dijete koje je tek naučilo hodati ??? Angažirali su svu moguću tehniku, ali očito ne i pamet. Vrlo sposobna ekipa....

  • škver 18.05.2019.

    Pravo čudo. Lijepo čudo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare