To je to što me zanima!

Dječak (10) kuhinjskim nožem na smrt izbo prijatelja (12)

Policija iz San Diega još istražuje slučaj, a utvrdili su kako je majka dječaka (10) u vrijeme ubojstva bila kod kuće. Dječak, čiji identitet nisu otkrili, je u pritvoru
Vidi originalni članak

Dječaka (10) iz EL Cajona kraj San Diega lokalne vlasti sumnjiče kako je kuhinjskim nožem ubio prijatelja (12). Stariji dječak preminuo je u ponedjeljak u bolnici od posljedica ranjavanja u prsa. Policija iz San Diega još istražuje slučaj, a utvrdili su kako je majka dječaka (10) u vrijeme ubojstva bila kod kuće, javlja KTLA

Iz ureda Okružnog šerifa kazali su kako su dječaka pritvorili, a njegov će slučaj predati pravnom sustavu za maloljetnike. Njegovo ime nisu otkrili jer je maloljetnik. 

Susjedi dječaka su novinarima ispričali kako je ubijeni dječak (12) živio u obližnjem naselju kamp kućica, a nije išao u istu školu kao njegov prijatelj (10). Mlađi dječak je navodno znao imati i verbalne ispade, ali prije nikada nije bio nasilan.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • beebee 17.01.2012.

    svaki dan sve mlađi...kak je krenulo bojim se da ćemo za par godina čitati : " u jaslicama za vrijeme popodnevnog spavanja beba 1,7 god. izbola drugu 1,9 god. saznajemo da je teta u vrijeme napada otišla na wc obaviti nuždu..."

  • trust 17.01.2012.

    ja smatram da najveću krivnju imaju roditelji, mi smo modeli po kojima žive djeca,ako smo mi nasilni i oni će biti,treba dosta razgovarati,a roditelji nemaju vremena jer misle da je bitnije da djetetu sve priušte,a pritom zaborave na ono najvažnije,izvesti čovjeka na pravi put!

  • stars 17.01.2012.

    Mozda je djete zivjelo u nasilnoj obitelji pa je mislio da je to "normalno" nasilno reagirati prema nekome tko ti se zamjeri. To je takav odgoj. Jer danas nitko ne reagira na nasilnost u obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare