To je to što me zanima!

Dječak (10) pao je s balkona i umro, potom mu se ubila majka

Otac je bio na putu dok mu je stradao sin. Nakon što je dječak umro, majka je nestala i tražili su ju. Kasnije su ju pronašli mrtvu. Policija kaže da nema elemenata kaznenog djela
Vidi originalni članak

Dječak (10) pao je u ponedjeljak navečer s balkona zgrade u Banjoj Luci, nakon čega je preminuo. Majka nesretnog dječaka je potom, tokom noći, izvršila samoubojstvo.

Nesreća je bila nešto prije 20.00 sati kada je dječak pao s četvrtog kata zgrade u Ulici Veljka Mlađenovića. 

- Dječak je potom vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu gdje je u 20.55 sati preminuo - rekli su iz policije.

Tijelo majke pronađeno je u noćnim satima. Tridesetdevetogodišnjakinja je, saznavši da joj je sin umro, pobjegla, a zatim je za njom pokrenuta potraga, koja je završila pronalaskom tijela, pišu Nezavisne novine.

Iz policije su rekli da u ovom slučaju nema elemenata kaznenog djela.

Otac je za vrijeme tragedije bio na putu.

- Evo, upravo sam čula da je dječak nastradao, te da mu se potom majka objesila nedaleko od hitne pomoći. Nije izdržala bol. Riječ je o jako poštenoj obitelji, porijeklom iz okoline Ključa. Supružnici su imali samo tog jednog sina. Nesretna žena bila je prosvjetni radnik, a njen muž radi kao dostavljač za jednu firmu - rekao je za Nezavisne izbor blizak obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • eva55 26.04.2018.

    strasno

  • Kleopatra ❤ 24.04.2018.

    jako tužno :-(((

  • 24.04.2018.

    evo kaj se desi kad skoknes do ducana

Komentiraj...
Vidi sve komentare