To je to što me zanima!

Dječak (12) je pljačkao i pucao iz plinskog pištolja

Karlovčanin maskiran kapom s prorezima trgovinu i mjenjačnicu je opljačkao plastičnim pištoljem. Kasnije se vratio s plinskim i zapucao u kladionici
Vidi originalni članak

Učenik karlovačke osnovne škole u pohode je išao maskiran kapom s prorezima za oči i pištoljem. Tako je 21. studenoga u trgovini Tanja zaprijetio prodavačici. Uzeo je 420 kuna. Četiri tjedna kasnije ušao je u mjenjačnicu Andy R. Djelatnica ga je odgurnula i pobjegla, a osmoškolac odjurio neobavljena posla. Neuspjeh ga nije pokolebao pa je tri dana kasnije iz kladionice Germania odnio 660 kuna. U sve tri pljačke imao je plastični pištolj. No u četvrtoj s plinskim pištoljem pojavio se u istoj kladionici. Ispalio je hitac u zrak i od uplašene djelatnice uzeo 370 kuna. S njim je bila i maloljetna D. M., također iz Karlovca. Osumnjičen je i za dvije krađe i jednu tešku krađu, provalu u Dječji vrtić Grabrik, odakle su nestali računalna oprema i DVD-playeri.
Policija je pronašla oružje koje je koristio u pljačkama, a plinski pištolj poslan je u Centar za kriminalistička vještačenja u Zagrebu. Kod dječaka su pronašli i ukradenu računalnu opremu. Dio je već prodao za 200 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • whiteangel23 06.03.2009.

    pa što vi mislite??? zato što dijete ima 12godina da roditelji znaju više od roditelja onih sa 16godina???? treba mijenjati zakon za njih i to hitno!!!!! pa se nece ovakva sr...događati...a ne moje dijete nije to napravilo, ja vam ne vjerujem bez dokaza, ako ono kaže nisam onda nije!!!! i sada ko će virovat da ima toliko mlađih koji dilaju?!

  • cigo 06.03.2009.

    ...a nakon pucnjave i pljacke, mali je otisao na sladoled, a potom u lunapark na fliper. Od slijedece pljacke kupit ce si kurtone, da isproba ima li on zaista tako debela i dlakava muda koja su u stanju kurton bar do cetvrtine napuniti. Ako uspije,...(i ako ga do tada ne uschtroje, a sto zasluzuje),...postat ce jos kurchevitiji i,... eto nam uskoro jos jednog 'Bagarica', 'Milovanovica', 'Ljube Zemunca', 'Joce Amsterdama', 'Jelavica'...

  • NOMEN EST OMEN 05.03.2009.

    iz škole na ulicu, krasan primjer hrvatskog školstva i kućnog odgoja ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare