To je to što me zanima!

Dječak (13) stao pred auto da bi spasio brata i sestru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rusija: Kohl Pavlovna (13) je poginuo. Brat ima slomljenu nogu, a sestra mu je kritično. Vozač je izbjegavao pse i udario djecu na putu do škole
Vidi originalni članak

Kohl Pavlovna (13) pokušao je na putu do škole zaštititi brata Vanju (14) i sestru Mašu (13) od auta koji je nekontrolirano krivudao po cesti u ruskom mjestu Yaminko. Poginuo je, brat mu je teško ozlijeđen, slomljena mu je noga, a sestra je u komi prevezena u bolnicu te je njeno stanje kritično. Vozač Gregorij T. (54) vozio je u subotu kćer Larissu u školu. Odjednom je pred njegovu Mazdu iskočio čopor pasa. Pokušavajući ih izbjeći, prešao je na suprotnu stranu ceste, zabio se u stup te se auto odbio i zaletio u troje djece lokalnog svećenika. Svjedoci pričaju da je Kohl prvi primijetio buku. Stao je između sestre i auta. Završio je na haubi, glavom udario o vjetrobransko staklo i pao na tlo.
- Škripa kočnica i očajnički plač djece. Vozač je odmah izašao iz auta. Uzeo je dječaka i ponavljao mu 'Sine, probudi se' - ispričao je svjedok tragedije. Liječnici nisu dali prevelike nade roditeljima, Alexanderu i Galini, ni u pogledu stanja njihove kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • WebSuperman 28.09.2009.

    svaka čast mali akcijski heroju...sad će te gore čekati potoci votke....(nemojte krivo shvatiti, votka je ruski ponos)

  • poskok st 28.09.2009.

    strava, to se zove hrabrost , neka počiva u miru

  • MiHe1990 28.09.2009.

    neka te anđeli čuvaju i dopuste da počivaš u njihovom zagrljaju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare