To je to što me zanima!

Dječak (13) ubio mlađeg brata (6) i sebe, starijeg brata ranio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dječaci su bili sami kod kuće u Hudsonu na Floridi kada su se porječkali oko večere. Tada je 13-godišnjak uzeo pištolj te zapucao u braću. Sebi je oduzeo život
Vidi originalni članak

Dječak (13) iz Floride upucao je svog 6-godišnjeg brata, ranio tri godine starijeg brata, a onda presudio i sebi nakon što su se posvađali oko hrane, javlja Reuters .

Policija u gradiću Hudsonu je objavila kako je dojavu o pucnjavi primila u srijedu kasno poslijepodne po lokalnom vremenu.

screenshot/Reuters

Dječaci su bili sami kod kuće kada su se porječkali oko večere. Tada je 13-godišnjak uzeo pištolj te pucao u braću. Sebi je oduzeo život. Stariji brat je prevezen u bolnicu i život mu nije ugrožen.

Lokalni Tampa Bay News objavio je kako je majka dječaka u trenutku tragedije bila na poslu, a 18-godišnji, četvrti brat također nije bio u kući. Imena djece nisu objavljena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 40

  • Marril96 29.06.2015.

    A odakle mu pištolj? Neodgovorni roditelji i neodgojeno dijete. Užas!

  • PROPOVJEDNIKgs 31.03.2015.

    Još malo i ovaj svijet će potpuno " otići", odnosno propasti !! U Bibliji je Isus najavio da će u naše vrijeme biti zastrašujuć i svima očit porast zla, pomanjkanja ljubavi, bezosjećajnosti, ponosa, sebičnosti, licemjerstva, bezbožnosti i dr.. A TAKOĐER JE REKAO DA ĆE VELIKA VEČINA LJUDI BITI POTPUNO NEZAINTERESIRANA ZA DUHOVNU ISTINU, IAKO ĆE SE TA ISTINA - "DOBRA VIJEST O KRALJEVSTVU BOŽJEM", PROPOVJEDATI PO CIJELOME SVIJETU- ZA SVJEDOČANSTVO SVIM LJUDIMA !! A onda Isus kaže : " I TADA ĆE DOĆI KRAJ OVOGA SUSTAVA STVARI" (svijeta kakvog mi sada poznajemo, kojim upravljaju nesavršene i često do srži pokvarene i bezosjećajne ljudske vladavine, koje ne služe Bogu nego S....i .).

  • gilera511 30.03.2015.

    ne znam kaj bi rekla, moja ekipa je 13 god jedva znala lanac na biciklu popravit a još uvijek ne znam s pištoljem baratat! čudna su neka vremena došla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare