To je to što me zanima!

Mladić sletio autom s ceste, u bolnici je preminuo dječak (15)

Golf, koji je sletio sa ceste Zadar-Benkovac, vozio je mladić (18). U automobilu je bilo još troje putnika, u dobi do 16 do 18 godina. U nesreći je ozlijeđen vozač
Vidi originalni članak

U subotu oko 5.30 sati u zadarskoj bolnici preminuo je dječak (15) s benkovačkog područja, koji je stradao u prometnoj nesreći oko 4.25 na cesti Zadar-Benkovac. Golfom je upravljao njegov prijatelj (18), koji je s ceste sletio zbog prebrze vožnje, mokrog kolnika i magle. On je lakše ozlijeđen, dok su trojica ostalih putnika, dvojica u dobi od 18 i jedan od 16 godina, prošli bez ikakvih ozljeda. Svi su s benkovačkoga područja, a u vrijeme nesreće vraćali su se iz Zadra, najvjerojatnije iz noćnoga izlaska. 

Vozač je 'napuhao' 0,45 promila alkohola i policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu. Tek nedavno je položio vozački. Pred obiteljskom kućom poginulog dječaka okupilo se u subotu mnogo ljudi, no nitko od članova obitelji nije mogao razgovarati s novinarima. Svi su bili u šoku da se takvo što zbilo, jer su mladići koji su bili u autu inače bili mirni. 

Idi na 24sata

Komentari 295

  • croluka 01.11.2011.

    Fasciniraju me svi suvozači koji ne reagiraju na vozača ako ih se luđački vozi ! Ja ne želim da zbog nekog maloumnika poginem. Dva prijatelja su mi poginula u 5 godina od takve vožnje kao suvozači ! Ne kužim, život kao da vam ne vrijedi ništa !

  • muratti 31.10.2011.

    čitajući sve ovo, mislim stvarno. Je istina je. Moglo se spriječiti i nije trebalo doći do toga. Ali mi nije jasno što pobogu se javljaju komentari poput "što ste vi radili sa 15" ili "nije bio vani u 4.25 nego je preminuo tada" i tome slično. Mislim stvarno,dijete nije trebalo biti vani u to doba. Ima on svoje roditelje koji su mogli doći po njega i puno ranije ako je već dogovor bio da ide van. Istina je, po zakonu nije smio bit vani. Žao mi je što se to dogodilo jer malac je bio tek na početku svog života.

  • Frendica_1 31.10.2011.

    kako vas nije sram?!!!! odakle van pravo praviti se da ste face i da sve znate?! da su mu mate i caca krivi jer je ima 15 i isa van?! ajmo se vratit u proslos; sto ste vi radili i kakvo ste razmisljanje imali sa 15? ajmo nek se javi faca koja je mislila na igranje s barbikama ili ucenje ?? pokrite se s necin, i neizlazite van- sramota ste!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare