To je to što me zanima!

Dječak (2) ubijen u majčinim rukama tijekom krađe auta

Iako su ga brzo odvezli u bolnicu, preminuo je od zadobivenih ozljeda, dok se njegova majka oporavlja od teških ozljeda glave. Lopov je optužen za teško ubojstvo i krađu
Vidi originalni članak

Dječak, koji je idući mjesec trebao napuniti tek dvije godine, ubijen je dok je bio u majčinim rukama u trenutku kada je razbojnik pokušao ukrasti njezin auto.

Zayden McLean i njegova majka Bailey nalazili su se na parkingu bolnice u Fort Worthu gdje su se sreli s njenim suprugom i dječakovim ocem, kada je Nico Lorenzo Dela-Fuente (30) napao obitelj i pokušao ukrasti njihov auto. Otac je potrčao i uspio ući u auto kako bi spriječio lopova da se odveze, no mijenjač je ostao namješten za vožnju unatrag, piše NY Post.

UŽAS U SPLITU Unuk brutalno ubijene starice: 'Moje none više nema, a on će za tri godine izaći iz zatvora'

Auto se zabio u Bailey i njenog sinčića Zaydena kojeg je držala u rukama, te su od siline udarca oboje pali na tlo. Lopov se potom okrenuo i pregazio dijete koje je bespomoćno ležalo na cesti, nakon čega je udario u drvo. Iako su ga brzo odvezli u bolnicu, preminuo je od zadobivenih ozljeda, dok se njegova majka oporavlja od teških ozljeda glave.

Na stranici GoFundMe pokrenuta je kampanja kako bi se pokrili troškovi sprovoda i bolnički troškovi, a lopov je optužen za teško ubojstvo i krađu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dalibor0704 08.10.2020.

    Sada kada krenu protesti radi prevelike uporabe sile protiv ubojice, pa počnu gorjeti automobili i pokrene se serija pljački dućana, zaključiti će se da su prava Afroamera teško ugrožena.

  • bosanac 07.10.2020.

    Suvisno je pisati sta bi mu uradio, sad cu dobiti karton bezveze.

  • roko2023 07.10.2020.

    Po cinjenici da ne spominjete rasu ubojice dade se naslutiti da je neki od ovih "ugrozenih".

Komentiraj...
Vidi sve komentare