To je to što me zanima!

Dječak (4) pregazio mamu i ubio novorođenog brata

Majka je čula kako se upalio motor auta te je sa sinom u rukama istrčala pred kuću u Teksasu i završila pod kotačima automobila. Kritično je
Vidi originalni članak

Dječak (4) iz Teksasa pregazio je svoju mamu i novorođenog brata Chasea Batesa automobilom nakon što je u igri sa starijim bratom slučajno upalio auto. Majka je sinove od četiri i pet godina stavila u auto te se vratila po jednomjesečnog dječaka. Čula je kako se motor automobila upalio te je sa bebom u rukama istrčala pred kuću. Maleni Chase poginuo je na mjestu, dok je majka teško ozlijeđena i kritično je. Susjed Craig Lessard (49) ispričao je da je čuo auto i vrištanje.
- Ugledao sam ženu ispod auta i činilo mi se da ne diše - rekao je susjed koji je s još dvojicom muškaraca podigao auto sa ženinih prsa. Policija je slučaj proglasila nesrećom te za dječake skrbi rodbina. Ispitat će ih nakon što s njima razgovaraju psiholozi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • predsjednik03 04.10.2010.

    hihihihi

  • MIROTVORAC 04.10.2010.

    predsjednik03 -molim te Bogom daj budi tako dobar pa nam objasni svima što je tebi sad ovdje smiješno -molim vas nemojte me brisati -stvarno bih ludo volio znati što će mi predsjednik03 odgovoriti zašto je njemu smiješno što je poginula mala beba tj ovakva tragedija !!!!!!!????????

  • user_49141 04.10.2010.

    bem ti sudbinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare