To je to što me zanima!

Dječak (4) preživio tjedan dana kraj mrtve majke

Patrick se prehranjivao šečerom i sladoledom. Nakon tjedan dana, kada je vidio da se majka ne budi, popeo se na prozor i pozvao u pomoć
Vidi originalni članak

Dječačić star 4 godine preživio je sam tjedan dana u stanu kraj mrtve majke (33). Ona se predozirala heroinom i umrla u krevetu u svom stanu u Beču. Patrick se prehranjivao šečerom i sladoledom. Dječak je većinu vremena proveo kraj mrtve mame u krevetu i gledao televiziju. Nakon tjedan dana popeo se na prozor i pozvao u pomoć.  Kroz plač je susjedi kazao da mu treba pomoć jer se mama nikako ne može probuditi. Susjeda je pozvala policiji. Provalili su u stan. Dječaka je odvela socijalna služba. Kažu da je čudo što je preževio, kao i da je s obzirom na sve u dobrom psihičkom i fizičkom stanju. Otac mu je također nedavno umro, a baka se ne želi brinuti za njega.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gucica 11.10.2008.

    Glupaća jedna izdrogirana šta je onda išla rađati to jadno dijete kad se nije mogla brinuti o njemu tj,nije bila sposobna!A šta možda je i baba neka luda narkomanka pa se boji odgovornosti?!I šta sad?Mali če završiti u domu,družiti če se sa propalicama...i svi znamo kako priča završava!

  • DorothyPerkins 11.10.2008.

    Kaj? Majka je znači bila prenesposobna za brigu o tom djetetu pa se ubila? A ova stara rospija se neće brinut za njega! Koji debili!

  • Lokado 11.10.2008.

    Pitam se kuda ovaj svijet vodi kad te tvoja obitelj neće prihvatiti..jadno ali istinito..dječaku želim svu sreću ovoga svijeta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare