To je to što me zanima!

Dječak (8) zaglavio u sefu na ulici i zamalo se ugušio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prijatelji su pokušali sami osloboditi dječaka (8) iz trezora. Uhvatila ih je panika. Chivan Sevinc bio je zarobljen satima i ponestajalo mu je zraka...
Vidi originalni članak

Dječačić (8) iz Turske osam je sati proveo zarobljen u sefu, a spasioci su ga izvadili u posljednji čas. Cihan Sevinc u nedjelju se s prijateljima igrao na ulicama Istanbula. Naišli su na odbačeni sef na pločniku. Cihan je ušao u veliki metalni trezor, a njegovi prijatelji su iz 'zezancije' zatvorili vrata. No ona se više nisu mogla otvoriti. Pokušali su ga sami osloboditi, no kako nije išlo, uhvatila ih je panika. Pozvali su policiju i vatrogasce. Dječak je u sefu bio zarobljen već nekoliko sati i nestajalo mu je kisika. Zbog toga su spasioci prvo u sefu izbušili rupu. Nakon što su napokon otvorili vrata, iz sefa su ih ugledala dva preplašena oka, a dječak je začepio uši u strahu od strojeva koji su bušili metal. Osim pretrpljenog straha, Cihan je zaradio samo malu ogrebotinu iznad oka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ivan 1000 17.12.2008.

    SVAKA ČAST MALI JE BIO HRABAR

  • tužni šokac 16.12.2008.

    sreća dobro se završilo.Šta mislite da mi takvo štopostavimo ispred naše vlade pitam se ima li dobrovoljaca koji bih išli spašavati ja ne.

  • audrey 16.12.2008.

    a jadnicak mali kako se prepao.....mislim da mu vise nikad nece pasti napamet nista slicno i da ce uvijek dobro promisliti prije nego bude radio nesto nepoznato....bas mi je drago da je sve ok zavrsilo!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare