To je to što me zanima!

Dječak (8) zatučen do smrti jer je štitio sestru od silovatelja

SAD: Martin Cobb pokušao je spasiti sestru koju je silovao muškarac. Udario ga je ciglom u glavu. Martin je umro na mjestu. Djevojčica je silovana i posječena po licu
Vidi originalni članak

Zajednica u američkom Richmondu zgrožena je i shrvana brutalnim ubojstvom osmogodišnjaka koji je branio sestru (12) od silovatelja. Maleni Martin Cobb igrao se sa svojom sestrom u blizini obiteljske kuće. U jednom trenutku prišao im je mladić i počeo seksualno napastovati njegovu sestru. Martin ju je pokušao obraniti. Silovatelj je tada udario dječaka ciglom u glavu. Na mjestu je preminuo. 

Djevojčicu je silovao i teško je posjekao po licu. Policija je krenula u potragu nakon što je netko prijavio da je gola krvava djevojčica istrčala iz obližnje šume. Međutim, silovatelj joj je zaprijetio smrću ako otkrije njegov identitet pa je dala policiji lažni opis. Rekla je policajcima da je napadač bijelac, piše Daily Mail

Zahvaljujući pomoći susjeda, policija je privela napadača kojega sumnjiče za ubojstvo. Pritvorili su ga. Djevojčica se oporavlja u bolnici. Martina su svi opisali kao dragog, dobrog i veselog dječaka.

- Martin je hrabro branio sestru kao muškarac - rekao je susjed Sudan Aunu i dodao kako je sestra živa zahvaljujući njemu. Pastor dr. Theodore Hughey, rekao je kako su brat i sestra bili nerazdvojni.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • _petra_ 06.05.2014.

    najezila sam se dok sam citala......dobro da ameri imaju smrtne kazne

  • moneyman 06.05.2014.

    Ma jooj zao mi je djecka i laka mu zemlja

  • MARINELLA_1 05.05.2014.

    užas...za ovog nikakva kazna nije dovoljna

Komentiraj...
Vidi sve komentare