To je to što me zanima!

Dječak (9) je pretrčavao cestu, naletio auto: Teško ozlijeđen, ali je van životne opasnosti...

Zbog neopreza prilikom pretrčavanja ulice i udara osobnog automobila u Slavonskom Brodu teže je ozlijeđen 9-godišnji dječak. Prevezen je u bolnicu, izvan je životne opasnosti
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u Ulici Vinkovačkih žrtava u Slavonskom Brodu u srijedu poslijepodne oko 17 sati teško je ozlijeđen 9-godišnji dječak.

Policijska uprava brodsko-posavska je izvijestila da je očevidom utvrđeno je da se nesreća dogodila na mjestu gdje ne postoji pješački prijelaz, dječak je neoprezno pretrčavao kolnik i došlo je do udara osobnog automobila slavonskobrodskih registarskih oznaka a kojim je, nasreću ne velikom brzinom, upravljala 36-godišnja vozačica. 

PREBAČENI SU U BOLNICU Teška prometna nesreća kod Ježdovca: Dvoje ozlijeđenih, vatrogasci ih izvlačili iz vozila

Devetogodišnjak pri naletu automobila teže je ozlijeđen, prevezen je u slavonskobrodsku Opću bolnicu i zadržan je na liječenju. Neslužbeno doznajemo da je posrijedi lom dječakove potkoljenice. Policijski službenici o nesreći će proslijediti izvješće brodskom Općinskom državnom odvjetništvu. u Slavonskom Brodu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • novkovka 19.11.2021.

    nije mi jasno šta je tu smiješno?

  • Dalibor0704 19.11.2021.

    Djeca nikad nisu imala osjećaj za vlastitu sigurnost, jer su djeca. Možete otvoriti četvore oči, ali nema tu pomoći. Vidio sam davno u ZG kako je mala pojurila za loptom između parkiranih vozila. Srećom je vozač išao ispod 20, pa je samo udarila u haubu i prošla bez ozljeda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare