To je to što me zanima!

Dječak (9) završio u KBC Split, otrovao se hranom u školi? Otac otkrio: 'Grčio se i povraćao je'

Iz KBC-a Split su potvrdili da je devetogodišnjak zaprimljen na Hitnom dječjem prijemu. Odradili su mu pretrage, a otac sumnja na trovanje hranom
Vidi originalni članak

Prije dva dana im je u školi poslužen gulaš za ručak, a kako moj sin nije izbirljiv, uspio je pojesti pola obroka. No druga djeca i učiteljica komentirali su da hrana ima čudan miris. Dijete je nakon nekoliko sati počelo povraćati i imati probavne smetnje, ispričao je za Index otac dječaka (9) koji je zaprimljen u splitsku bolnicu. On se, prema navodima roditelja, otrovao hranom u OŠ Kamešnica u u Otoku.

Nakon dolaska iz škole, požalio se na hranu.

- Dijete je nakon nekoliko sati počelo povraćati i imati probavne smetnje. Drugi dan mu se stanje pogoršalo. Grčio se i imao nenormalne bolove, rekli su nam da je dehidrirao pa smo ga s infuzijom vozili u splitsku bolnicu, gdje je počeo povraćati krv - rekao je otac za Index.

STUDENTI UŽASNUTI U menzi u Zagrebu dobili hranu sa žoharima? Oglasio se i ured ravnatelja: 'Postoji sumnja...'

Čekaju se rezultati pretraga

Iz KBC-a Split su potvrdili da je devetogodišnjak zaprimljen na Hitnom dječjem prijemu. Odradili su mu pretrage, a otac sumnja na trovanje hranom.

- Jedno dijete je u bolnici, ali još uvijek ne znam je li trovanje hranom u pitanju jer za sada nemamo sva izvješća i analize koje su odrađene kako bi se utvrdila zdravstvena ispravnost hrane. Za sada imam podatak da je Studentski centar uzeo uzorak obroka koji je podijeljen djeci te da je poslan na analizu. Daljnja izvješća nisam dobio - rekao je ravnatelj škole Miroslav Jukić.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • samocenzura 19.01.2024.

    naravno da ce mu pozliti kada se prezderavaju ,kao da nisu jeli dva dana.

  • RoyBean 19.01.2024.

    A tko kaže da dječak nema upalu slijepog crijeva. Naime, kada sam imao 13 godina, imao sam iste simpome. Povraćao sam cijelu noć do jutra. Mislio sam da je od hrane, a nije bilo, jer sam ujutro u zadnji čas stigao u bolnicu i imao perforaciju slijepog crijeva.

  • nika3_1 19.01.2024.

    Tako se u školi moje kćeri otrovao kompletan 7- mi razred, povraćanje, slabost....koristili su snips ili tako nekako se zove duhan u vrećicama, donijela problematična učenica tog razreda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare