To je to što me zanima!

Dječak biciklom podletio pod auto, teže je ozlijeđen

Dječak pun modrica ležao je u travi, ali je bio pri svijesti. Udario je u vjetrobransko staklo, a potom pao na bankinu. Prebacili su ga u Viroviticu
Vidi originalni članak

Dječak (13) na biciklu iznenada je skrenuo u lijevo i podletio pod automobil u subotu oko 12 sati u središtu slatinskog prigradskog naselja Kozice. Dječak pun modrica ležao je u travi, ali je bio pri svijesti.  Udario je u vjetrobransko staklo, a potom pao na bankinu i teže je ozlijeđen. Policija je potvrdila da vozač nije kriv za nesreću.
- Nisam vozio brzo, a jedan od dvojice dječaka, koji su se kretali ispred automobila, iznenada skrenuo pod moj automobil. Zakočio sam, ali je već bilo kasno, jer je dječakovo tijelo već udarilo u desnu stranu mojeg vjetrobranskog stakla. Priskočio sam mu u pomoć i na prvi pogled imao je više ogrebotina i oguljotina i nije izgledao teže ozljeđen, ispričao nam je T.B. (47) vozač automobila. Dječak je pri svijesti prevezen u slatinsku Službi hitne medicinske pomoći, a nakon što mu je dr. Danijela Rešetar pružila prvu zdravstvenu pomoć, vozilom hitne pomoći otpremljen je u virovitičku bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • axlica 12.06.2010.

    ko će platit staklo? ;)

  • tajnamoja 12.06.2010.

    Ovoga puta šaljem sve pozitivne misli vozaču koji je pretrpio šok i koji još dugo neće biti u stanju voziti auto i ići svojim putem mirno. To je mogao biti svatko od nas, i zato vozaču- drž se!

  • ružanprljavzao 12.06.2010.

    Kakva kaciga, pa BICIKL je vozio i ima 13g, nije više tako balav. Ja sam bio i puno mlađi pa nisam ni znao za kacigu, nego sam poštivao prometne propise i nikad mi nije dlaka s glave pala. Danas svi samo kaciga, kaciga, ne mora ni znati voziti bitno da ima kacigu na glavi. Dosta moralizma i naučite djecu prometna pravila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare