To je to što me zanima!

Dječak ima velike šanse, ali majka se i dalje bori za život

Dan nakon stravične nesreće u Slanom u kojoj su poginuli otac i dvoje djece iz Velike Britanije, preživjeli dječak je stabilno, no majka (34) mu je i dalje kritično
Vidi originalni članak

Britanski dječak koji je preživio stravičnu prometnu nesreću u Slanom prebačen je u splitsku bolnicu, stabilno je i ima velike šanse da se oporavi. Njegova majka (34) koja je također preživjela nesreću, u puno je težem stanju i bori se za život u dubrovačkoj bolnici.

Da podsjetimo, u nesreći u četvrtak ujutro u Slanom poginuli su otac i dvoje djece, a majka i sin su u kritičnom stanju prevezeni u dubrovačku bolnicu.

'Dječak je pod apsolutnom kontrolom najboljih liječnika'

Dječak je istog dana helikopterom prebačen u splitsku bolnicu.

- Doveden je s teškim tjelesnim ozljedama, s kontuzijom desnog plućnog krila, frakturom tri rebra, frakturom zdjelice i kontuzijom jetre i bubrega. Ipak, dječak je hemodinamički stabilan, u svjesnom je stanju i s velikim šansama na oporavak. On je pod apsolutnom kontrolom naših najboljih liječnika - rekao je za 24sata Kolja Poljak, sanacijski upravitelj splitske bolnice.

Izuzetno teško stanje: Transport majke je nemoguć

Doznali smo i kako je njegova majka također trebala biti prebačena u splitsku bolnicu, ali je zbog njenog izuzetno teškog stanja transport bio nemoguć.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Fritza 01.08.2014.

    Strašno! Svaka tragedija je teška ali gubitak djeteta je nešto najstrašnije... Nadam se da će majka preživjeti i da će jedno drugome biti utjeha nakon ove stravične nesreće.

  • krapinek 01.08.2014.

    stvarno tragedija. već se javili strani novinari pa analiziraju broj nezgoda u rh, ceste i sl. zar se po stanju ovog vozila ne može zaključiti da je u pitanju prevelika brzina. pamet u glavu pogotovo kad ste na odmoru. čemu žurba

  • 01.08.2014.

    Strašno da strašnije ne može biti! :-//

Komentiraj...
Vidi sve komentare