To je to što me zanima!

Dječak Marko (7) strahuje da će na licu ostati ožiljci

IZGUBLJENI ZUBI: Dječaku Marku Saragi (7) lice je unakazio nedovršeni displej ZET-a na postaji u Maksimiru. Izbio jer zube od jedinice do šestice
Vidi originalni članak

Stalno se gleda u ogledalo, plače i pita hoće li mu lice ostati takvo, kazao je Hrvoje Saraga (41) iz Zagreba vraćajući se iz bolnice. U nedjelju oko 13 sati vozio se biciklom po Maksimirskoj sa sinom Markom (7). Na tramvajskoj postaji mališan se, sjedeći na biciklu, pogurao nogama želeći proći kroz konstrukciju na koju ZET nije stavio displej o voznom redu. Udario je u oštru, slabo vidljivu ploču. Ispali su mu zubi od lijeve jedinice do šestice. Lice je razrezao na nekoliko mjesta.
- Uzeo sam ga u naručje. Obojica smo bili krvavi, ali neznanci u Passatu su stali. Volio bih pronaći te ljude i zahvaliti im. Da nas nisu odvezli u bolnicu, Marko bi iskrvario - nastavio je Hrvoje i dodao da će tužiti ZET.
- Htjeli bismo razgovarati s roditeljima i pomoći djetetu u rehabilitaciji ili što se dogovorimo. Ovo nije trenutak da razmišljamo o nagodbi - rekao je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a. Dječak se oporavlja u KB-u Dubrava.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • svi_smo_doma 06.05.2009.

    Slažem se sa svima koji tvrde da dijete nije krivo - sa 7 godina nema iskustva i ne reagira odraslo, ALI ZATO su tu roditelji. Dogodila se strahota i dobro je da nije gore, ali smatram da u toj dobi dijete nije dovoljno staro za samostalnu vožnju biciklom po javnim površinama, izuzev ograđenog parka. Roditelji; izvucite pouku iz ove priče - dijete od 7 godina NEĆE reagirati kao vi, a bit ćete predaleko da ga zaustavite ili mu pomognete (pa zamislite samo kako su prelazili raskršća?!!!).

  • gmolak 06.05.2009.

    Ajme što se prave pametni kad napišu da je mali sam kriv i NJEGOVI roditelji. PA ljudi moji to je dijete,ne klinac nego dijete,a djeca su smotana,sve ih zanim i svugdje će se ići provuć. PA sjetite se kad ste vi imali 7 pa nadalje, šta ste sve radili a čak vaši roditelji nisu ni znali za to. E pa takva su djeca, NEPREDVIDIVA. Ne možete očekivat od djeteta koji ima 7 godina da bude pažljiv i odgovoran i da razmišlja o tome šta radi ili kakve bi posljedice mogle biti....

  • mala_sa_mora2 06.05.2009.

    andele mali, drzi se, proci ce to tebi, drzim ti fige... drugi pu vise paznje :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare