To je to što me zanima!

Dječak na 'Učilici' zaradio tisuću 'kvadrata' zemlje

Poljoprivrednik i bivši boksač Željko Mavrović i autor kviza “Učilica” Željko Markota dodijelili su Josipu Toriću (13) zemlju u Poljicima kraj Zadra
Vidi originalni članak

Poljoprivrednik i bivši boksač Željko Mavrović i autor kviza “Učilica” Željko Markota dodijelili su u ponedjeljak Josipu Toriću (13) 1000 “kvadrata” zemlje u Poljicima kraj Zadra. Dječak je pobijedio na drugoj po redu Trci znanja koja se održala u lipnju 2009. u organizaciji “Učilice”.
- Nadam se da ću posaditi masline i voćke na zemlji koju sam dobio - kaže Josip, učenik 7. razreda osnovne škole Biograd.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ucilica 09.04.2011.

    ucilica: Nevjerojatno do kada će se tome Markoti puštatit da širi svoju "misiju" kroz tu Učilicu?! - Riječ je o besprizornoj pljački najmlađih putem 060-telefona u prijepodnevnom terminu - Dječji kunolovac "Učilica" bio je najprije na HTV-u, pa na NovojTV, a sada se vrti svaki dan na RTL-televiziji. Odvratno je koliko se poznatih ljudi "upecalo" u "humanitarni" aspekt čisto-komercijalnoga projekta propaloga građevinskoga poduzetnika i bivšeg ravnatelja Ustanove Otok znanja - Željka Markote.

  • Keksolino 22.02.2010.

    \"Dječak je pobijedio na drugoj po redu Trci znanja koja se održala u lipnju 2009. u organizaciji “Učilice”.\" I do sada vam je toliko trebalo da 1)Objavite vijest 2) Date malom nagradu ????????????????????????????????????????

  • teyka 22.02.2010.

    bravo malac,zaradio si svoju prvu nekretninu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare