To je to što me zanima!

Dječak očuhovom puškom u glavu pogodio djevojčicu

Ranjenoj djevojčici (15) je metak prošao kroz usnicu i sinuse i zaustavio se u glavi. Teško je ranjena. Leži na intenzivnoj njezi u Karlovcu
Vidi originalni članak

Na Odjelu intenzivne njege karlovačke bolnice u nedjelju iza 18 sati primili su teško ranjenu djevojčicu (15). Nju je u dvorištu u Rudanovcu kraj Plitvičkih Jezera iz zračne puške pogodio dječak (14). Igrali su se, a dječak je očuhu uzeo zračnu pušku. Očuh to nije znao. U igri je dječak ispalio metak. Pogodio je prijateljicu u usnicu, a metak je potom "otišao" u sinus, pa kroz sinus u glavu. Tu se i zaustavio.
- Djevojčica je stabilno, budna je i prisebna. Napravili smo CT mozga. Još nije operirana. O operaciji će odlučiti neurokirurzi - rekla nam je dr. Snježana Gučanin, liječnica na Odjelu intenzivne njege u Općoj bolnici u Karlovcu.
Dr. Gučanin kaže da neurokirurzi trebaju tek vidjeti hoće li joj uopće vaditi metak iz glave. Kaže, sve ovisi o tome što bi djevojčici više štetilo, operacija ili da metak ipak ostave u glavi.
PU ličko-senjska protiv dječaka je Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću podnijela kaznenu prijavu zbog kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tomash 26.08.2008.

    Što uopce oruzje radi u domacinstvima. Ok, ovo je samo zračna puska, a sto da je bila lovacka?!?

  • KrajinaForce 25.08.2008.

    I jos jedna prica iz lijepe nase :(

  • miss freedom 25.08.2008.

    ljudi bozji,zasto djeca mogu do oruzja???

Komentiraj...
Vidi sve komentare