To je to što me zanima!

Dječak priznao: 'Stavljao sam igle u jagode, ali to je bila šala'

Svaki idiot sad može ići po dućanima i zabijati igle u voće i praviti se da je to nekakva šala... Takvo ponašanje je bezobzirno i kažnjavat ćemo ga do 10 godina zatvora, istaknuo je premijer Morrison
Vidi originalni članak

Dječak je priznao da je stavljao igle u jagode i to zbog 'šale'. Uhićen je u srijedu popodne. 

U Australiji je buknula masovna panika nakon što su jagodama otkrivene igle. Opasno voće pojavilo se u svih šest većih gradova, a jedan je muškarac zbog neslane šale završio u bolnici. 

Iako su vlasti za ovakav zločin propisale kaznu zatvora do 10 godina, obzirom da je dječak maloljetan, suočit će se s mnogo blažom kaznom. 

SABOTAŽA U AUSTRALIJI Igle u jagodama: 'To je strašan čin, rekao bih čak i terorizam'

Istraga je pokazala i da su u cijeloj krizi sudjelovali i drugi pojedinci koji su počeli kopirati dječakove poteze. Oni će biti strože kažnjeni. 

- Svaki idiot sad može ići po dućanima i zabijati igle u voće i praviti se da je to nekakva šala... Takvo ponašanje je bezobzirno i kažnjavat ćemo ga do 10 godina zatvora - rekao je premijer Scott Morrison za Daily Mail. 

MUŠKARAC ZAVRŠIO U BOLNICI U jagode stavljaju igle: 'Kako je ovo nekome palo na pamet...?'

Osim u jagode, neki su igle stavljali i u banane te jabuke. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Pipi@ 20.09.2018.

    Nemaš pojma koliko si pogriješio? S djecom treba razgovarati.Objasniti im da internet nije ništa drugo osim zabave. Nauči ih da su to gluposti od kojih nema koristi dok si mali i "šašav". Ovakav agresivan pristup će ti donijeti jedino to da ti klinac više nikad ne bu rekel niti pokazal kaj je vidio! Ne pametujem ti. Samo govorim iz osobnog iskustva.

  • bubamara080 19.09.2018.

    Ne kuzim, kaj je hodo po ducanima i stavljo igle? 🤦‍♀️🤦‍♀️

  • sol 19.09.2018.

    Da pocinitelja kazniti strogo treba, ali ovo bi prije bilo izmisljeno kako ne bi gospodarstvo propalo pa da se spasi bar 70%, mislim, naci pocinitelja, ali vise paziti se mora i hoce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare