To je to što me zanima!

Dječak progutao 8 magnetnih kuglica, mora na pet operacija

SAD: Dječak se igrao s antistres igračkom te je progutao magnetne kuglice. Roditelji su ga odveli u bolnicu, gdje su utvrdili kako su se one u crijevima spojile
Vidi originalni članak

Dječak Braylon Jordan (2) iz Louisiane je u kritičnom stanju nakon što je progutao osam magnetnih kuglica, koje su se spojile u njegovom trbuhu. Liječnici strahuju kako bi mogle bebi stvoriti ugruške u krvotoku. Procijenili su kako dječaka moraju pet puta operirati kako bi bio dobro. Doktori strahuju i kako će dječak kad tad morati na transplantaciju debelog crijeva, jer su mu crijeva otkazala, javlja Daily Mail.

- Teško mi je gledati dijete u ovakvom stanju, a prije samo nekoliko dana je bio savršeno zdrav - rekla je dječakova majka Meaghin. Dodala je kako dječak već danima ima visoku temperaturu, a strahuje se i kako će dobiti infekciju. Za sada se hrani pomoću cjevčica i infuzije. 

Dječakovi roditelji su ispričali kako su sina odveli na Hitnu pomoć nakon što su primijetili da dječak neprestano povraća. Liječnici su im objasnili kako nema naznaka inače da je dijete progutalo magnetne loptice ili slične predmete sve dok se nešto ne zakomplicira. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • raffaela 28.04.2012.

    a siroče maleno.... ://

  • tatamlata 28.04.2012.

    Nebriga roditelja. To su magnetizirane celicne kuglice promjera 8 ili 10mm. Na pakiranju je sigurno pisalo da ne smiju u blizinu djece do 3 godine. Vjerojatno su gutane u vremenskim razmacima tako da su se nasle u razlicitim dijelovima crijeva. Sad se privlace i ostecuju stjenke crijeva. Nadam se da postoji demagnetizator koji ce prilikom operacije olaksat razdvajanje kuglica da ne potrgaju vise nego treba. Demagnetizatori su u industriji normalna stvar ali neznam kako je to u medicini.

  • ŽeljkaNovaković 26.04.2012.

    Neka ti Bog da snage da se oporaviš što prije i vratiš svojim roditeljima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare