To je to što me zanima!

Dječak star godinu dana uskoro će prerasti majku

Amanda je najniža žena u Britaniji koja je rodila. Ima rijetku bolest kostiju zbog čega je visoka 93 centimetra. Njen sin Aidan visok je 75 centimetra
Vidi originalni članak

Sin Britanke Amande Moor (25) je već sa 14 mjeseci gotovo prerastao svoju majku. Amanda je najniža Britanka koja je rodila. Ima rijetku bolest kostiju zbog čega je visoka 93 centimetra. Zbog svog stanja Amanda se ne može osloniti na noge tako da je Aidan veći od nje dok se igra s njim a podu. Dječak je sada visok 75 centimetara.
- Aidan je već sada toliko velik tako da mislim da će biti na supruga Stevena. Svakoga dan moj sin je sve veći i veći tako da ćemo ga uskoro morati upozoravati da bude nježan prema majci - šali se Amanda.
Najmanja britanska majka rodila se sa 14 slomljenih kostiju. Upoznavši se bolje sa svojom bolešću Amanda se zaklela da neće zatrudnjeti jer su joj liječnici rekli kako njezino sićušno tijelo ne bi podnijelo trudnoću. No Amanda je slučajno ostala trudna i odlučila da neće pobaciti unatoč upozorenjima liječnika. Aidana je rodila carskim rezom 27. veljače 2009. Dječak je težio 2,5 kilograma i srećom nije nasljedio poremećaj kostiju od kojeg boluje Amanda. Suprug Steven kaže kako još nisu odlučili hoće li imati još djece jer je Amanda imala vrlo rizičnu trudnoću u kojoj je često padala u nesvijest.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • user_29271 26.04.2010.

    za mene je bolestan tip koji ju je išal jebat pa 5 puta je veći od nje

  • user_44556 26.04.2010.

    ...ova žena je jako hrabra i ja im želim svu sreću ovog svijeta,jer dok ima ljudi koji komentiraju \"bolesno i sl.\" ta će im sreća itekako trebati.....

  • HUMI 26.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare