To je to što me zanima!

Dječaka pregazila prikolica kamiona pred očima sestre

STANKOVCI: Po dječaka je u vrtić došla sestra. Vraćali su se kući, a prema riječima očevidaca, dječak se istrgnuo sestri iz ruke i izletio na cestu
Vidi originalni članak

Vozač kamiona zagrebačkih tablica naletio je kraj mjesnog vrtića u Stankovcima u utorak u 12.39 sati na dječaka (5). Teško ozlijeđenog dječaka su prevezli u Opću bolnicu Šibenik, gdje je umro u 14.15 sati od teških ozljeda glave. Kako doznajemo od zamjenika načelnika općine Stankovci, Davora Klarića, koji se našao u blizini nesreće, po dječaka je u vrtić došla 10-godišnja sestra. Krenuli su prema kući, koja je udaljena 20-ak metara od vrtića. Hodali su nogostupom, a prema riječima očevidaca, dječak se istrgnuo sestri iz ruke i krenuo pretrčavati cestu. Na njega je naletio kamion s prikolicom koji je vozio iz Zadra prema Šibeniku. Dječak je ostao ležati na cesti pred očima sestre i užasnute djece iz vrtića.
 - Pozvao sam Hitnu iz Benkovaca i iz Šibenika, te liječnika iz naše ambulante. Hitna nikako nije dolazila, pa smo dječaka stavili u kombi i krenuli za bolnicu u Šibeniku. Putem smo sreli Hitnu, koja je preuzela dijete - ispričao je Davor Klarić. Prema riječima dežurnog kirurga Nine Brajkovića, dječak je u bolnicu stigao bez svijesti, pulsa i tlaka. Oživljavali su ga gotovo sat vremena, no nije mu bilo pomoći.  Mještani Stankovaca su ogorčeni na Hrvatske ceste jer tvrde kako unatoč njihovim molbama na tom mjestu nisu postavljeni ležeći policajci.
 - Stavili su samo znak ograničenja brzine od 40 na sat, ali ovuda svi jure. Nikoga nije briga, dok se ne dogodi ovakva tragedija - ogorčeni su Stankovčani.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • lorita 06.04.2010.

    strašno...počivaj u miru maleni... :-(((

  • user_39513 06.04.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • mad al 06.04.2010.

    UŽAS,.... miš mali nije još niti počeo niti živjeti ;-((((((((((((((((((

Komentiraj...
Vidi sve komentare