To je to što me zanima!

Dječakovo (14) stanje i dalje teško, a vozač je na slobodi

Antunovac: A. H. (34), koji je pijan autom pokupio dvoje maloljetnih biciklista je na slobodi. Teško ozlijeđeni dječak je priključen na aparate za održavanje na životu
Vidi originalni članak

Protiv vozača A. H. (34), koji je u nedjelju oko 22 sata u Antunovcu kod Požege automobilom udario dvojicu maloljetnih biciklista, policija je nadležnom sudu podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće i nepružanja prve pomoći. 

Kako doznajemo od mještana sela, ali i policije, A. H. je na slobodi i trenutačno se nalazi u obiteljskoj kući u Antunovcu.   

Njemu je mjesto iza rešetaka. Ne razumijem naše sudstvo koje višestrukog prijestupnika koji ima desetak kaznenih djela pušta na slobodu. Dosad nikoga nije posjetio niti izrazio žaljenje zbog nesreće – rekla nam je Kata Karagaća, majka lakše ozlijeđenog maloljetnika Nebojše (16). 

Njen sin se i dalje nalazi u Općoj županijskoj bolnici u Požegi dok je stanje njegova prijatelja Gorana Višnjića (14) i dalje ozbiljno te je dječak priključen na aparate za održavanje na životu

Podsjetimo, A.H. je prometnu nesreću skrivio s 1,88 promila alkohola u krvi te nikad nije položio vozački ispit. Osim toga, navodno je vozio s ugašenim svjetlima te je pobjegao s mjesta nesreće. Goranu Višnjiću automobilom je prešao preko prsnog koša.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Baba s cigarom 28.06.2015.

    Zašto se stradalima piše puno ime i prezime a počinitelju prekršaja samo inicijali. Možda zato što mu je mama, kad ga je rodila dala ime Ah, (A.H.)? Želim stradalima što brži oporavak.

  • 25.06.2015.

    policija je jedini krivac! da su ga kod prvog prekrsaja ispendrecili, poslije bi vozio bicikl, ovoga kod milicije nije bilo!

  • believe000 25.06.2015.

    Bas sam se maloprije sjetila ovog decka. Nadam se da ce se sto prije oporaviti. Boze pomozi mu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare