To je to što me zanima!

Dječaku dijabetičaru na misi na Uskrs ukrali torbu s lijekovima

Nepoznati lopov ukrao je torbicu s priborom i lijekovima za dijabetičare, preciznije, unutra su bili aparatić i trakice za mjerenje šećera u krvi, sok i dekstroza u slučaju hipoglikemije te inzulini
Vidi originalni članak

Nakon mise u 12 sati u konkatedrali Sv. Petra u Splitu, na sam Uskrs, dječaku je nepoznati lopov ukrao torbicu s priborom i lijekovima za dijabetičare, preciznije, unutra su bili aparatić i trakice za mjerenje šećera u krvi, sok i dekstroza u slučaju hipoglikemije te inzulini. Lopov je očito mislio kako su unutra vrijednosti i novac, no iako je otvorivši torbicu vidio lijekove, nije ju vratio. 


- Nešto kasnije, po završetku mise, došao je dječak i rekao kako mu je u crkvi na klupici ostala torbica s lijekovima i ostalim priborom. Pretražio sam zajedno s njim cijelu crkvu i okolicu, nadajući se da ju je lopov odbacio, ali nismo imali sreće. Na misi u 12 je bila velika gužva, tko će znati tko je to učinio. Zaista mi je žao - kazao nam je župnik, don Radojko Vidović. 


Kako nam kažu u policiji, u nedjelju je muškarac prijavio nestanak torbice no nije dignuo kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja. Službenicima je ostavio kontakt da mu jave ukoliko netko pronađe torbicu i donese je na policiju. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • blanjalica 30.03.2016.

    Dabogda krepao od posljedica dijabetičke kome.

  • svejedobro 30.03.2016.

    I to se zove vjernik jer ide u crkvu...

  • Daone 29.03.2016.

    Evo kakvi ljudi hodaju u crkvu

Komentiraj...
Vidi sve komentare