To je to što me zanima!

Djeci iz razreda stavio ljepilo u vodu: 'Oni su me zlostavljali...'

Turska: U bolnici su potvrdili kako je svih 25 učenika dobro te da su vrlo brzo pušteni kući. Policija dječaka vjerojatno neće procesuirati jer je mlađi od 14 godina
Vidi originalni članak

Turski dječak (9), kojeg su često zlostavljali u školi, odlučio se osvetiti svojim kolegama. Dok su svi bili na satu tjelesnog, on se ušuljao u učionicu, otvorio njihove boce s vodom i unutra nakapao ljepilo. 

Kad su se žedne kolege vratile s tjelesnog, posegnuli su za svojim bocama. Nedugo nakon toga, njih 25 završilo je u bolnici. 

Dječak je priznao nedjelo rekavši učiteljima da je to učinio jer su ga maltretirali. 

U bolnici su potvrdili kako je svih 25 učenika dobro te da su vrlo brzo pušteni kući. 

Policija dječaka vjerojatno neće procesuirati jer je mlađi od 14 godina, piše The Sun

Idi na 24sata

Komentari 1

  • GOVORIM-istinu 15.03.2019.

    Dobro da se sve završilo bez težih posljedica, a te mamlaze koji su ovog dečka maltretirali treba dobro kazniti, jer djeca su danas u velikom broju naročito pokvarena i zlobna, uživaju u maltretiranju slabijih i povučenih, tako da roditelji tu moraju biti vrlo odlučni da ih preodgoje - prije nego li im netko ne napravi u očaju nešto kobno. Zanimljivo je da je i prije bilo uvjek manji broj takvih mamlaza, ali profesorima su ruke bile slobodne da ih odma strogo kazne, razrednica bi ih pozvala i prvo im opalila šamar otrežnjenja, onda ih je poslala direktoru koji ih je još jedamput ošamario, a na kraju je pozvala roditelje istog ili drugog dana na razgovor. Nakon tog razgovora roditelji su im još dali dobru odgojnu porciju i 99 % ih se odmah ispravilo. Danas djetetu ne smiješ ništa ni reči, a kamo li ga dirnuti i zato su postali pravi monstrumi koji ucjenjuju i iživljavaju se, a ni roditelji nisu ništa bolji, štite te raspekmežene nasilnike i čine ih još gorima. Onoga tko je donjeo takve zaštitničke zakone za zločestu djecu, trebalo bi pustiti u šake toj dječjoj - huliganskoj bandi pa bi brzo sve te zakone postrožio ili ukinuo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare