To je to što me zanima!

Djecu su otrovali živom iz cjepiva koje je dao UNHCR

Petero djece iz BiH otrovano je živom iz cjepiva DTPr koje su primili '02. Njih osmero imaju upalu mozga. Potvrdio je to poznati pariški laboratorij
Vidi originalni članak

Živom iz cjepiva DTPr koje su primili 2002. godine otrovano je petero djece iz BIH-a. Njih osmero imaju upalu mozga, piše Večernji list. Nalazi su to laboratorijske analize poznatog pariškog laboratorija Phillipe Auguste. Dokaze su dostavili Županijskom tužiteljstvu u Sarajevu. Sporno cjepivo donirao je UNHCR, a koristilo se do 2007. Zbog blokade disanja nakon cjepljenja 2002. umrlo je dijete iz Brčkog.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • marina_an 31.03.2009.

    Ajme, a moja se curica cjepila u bosni... uzas... pa kakvi su to ljudi? Nisam primjetila neke rekacije, al ipak mi nije svejedno...

  • aura 31.03.2009.

    Dječici želim da se što prije oporave, a preostalo cjepivo možda bi trebalo iskoristiti za one koji su ga donirali, zar ne ? da i oni probaju \"blagodati\" možda starog i otrovnog cjepiva.

  • tajnamoja 30.03.2009.

    Slika je prestrašna za gledati i želim da se djeca brzo oporave. A što se tiče standardnih cjepiva za djecu, čitam tu kako se ne treba cjepiti blabla, ne mogu vjerovati kakvi su to komentari. I naši djedovi i roditelji su se cjepili kada su im ožiljci na rukama izgledali kao da ih je neman ugrizla, ali sve su to dobra cjepiva, protiv dječje paralize i drugih bolesti od kojih djeca mogu oboliti. Bar sam se osjećala sigurnije kada mi se dijete cjepilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare