To je to što me zanima!

Djecu ubijala jer joj se nije dalo ići po kontracepciju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Francuska: Novi vlasnik je u vrtu našao ostatke beba te je pozvao policiju. Majka (45) je priznala da je djecu rađala u tajnosti te ih je zadavila
Vidi originalni članak

Dominique Cottrez  (45) osumnjičena je da je više od 20 godina ubijala svoju novorođenu djecu. Žena, koja je radila kao njegovateljica, priznala je kako je djecu rađala u tajnosti. Nakon poroda, dijete bi zadavila i tijelo sakrila u vrtu kuće. Žena je rodila i dvije kćeri koje su sada odrasle. Rekla je kako nakon njih nije htjela više djece, ali joj se nije išlo ginekologu kako bi joj dao kontracepciju pa je bebe zato ubila. Policija je u vrtu kuće u u mjestu Villers-au-Tertreu nedaleko od francuskog grada Lillea našla ostatke osam novorođenčadi. Ne isključuju mogućnost da će u vrtu naći još tijela. Dominique Cottrez su uhitili i u pritvoru će čekati suđenje. Žena tvrdi kako njezin suprug Pierre-Marie Cottrez (47) nije znao ništa o ubojstvima. Policija pak sumnja da je supruzi pomagao  u skrivanju tijela i da nije prijavio zločine, no za sada nemaju dokaza. Žena je navodno uspjela sakriti trudnoće jer ima 126 kilograma. Tijela beba je u vrtu našao novi vlasnik kuće koji je odmah pozvao policiju.

KĆERI NISU ZNALE NIŠTA
Kćeri Dominique Cottrez kaže kako nisu ništa primijetile. Kažu da su ponekad vidjele da je majka umorna, no radila je gotovo 24 sata dnevno pa im to nije bilo čudno. Obje kćeri imaju sinove. Starija je rekla kako je, nakon što je rodila, majka bila uz nju u bolnici te je držala bebu i presvlačila ju. Rekla je i kako je u majčinim očima tada vidjela suze.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • pravoglasa 30.07.2010.

    Nemam komentara na nju, ima svakakvih monstruma, ali zašto, zašto se ne donose zakoni za nestabilne žene i muškarce, zašto im se ne napravi trajna kastracija? Pa ona je luda, nikakva kazna neće ju opametiti ili probuditi samilost ili savjest, to treba trajno zavezat organe u čvor!! Zato i postoji zakon, šta djeci vrijedi šta će ona bit u zatvoru, neka se pobrinu da ne rađa više!!!

  • Zeljk0 30.07.2010.

    metak u glavu odmah po kratkom postupku!

  • aura 30.07.2010.

    Prestrašno, kakve sve spodobe postoje. Zar nju nije još stigla(Božja) kazna sudbine za ovakva nedjela. Kolike nesretne žene dale bi sve na svijetu za jedno malo drago biće kojem bi pružile ljubav, a ova ih sije ko da su krumpiri. Osuda doživotna i u ludaru s njom neka tamo njeguje bolesne retardirane starce i mjenja im pelene, da bar nešto korisnog u životu napravi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare