To je to što me zanima!

Djed optužuje: Kažu da se penjao i pao, a još ne hoda

Dječaka su u srpnju smjestili u Dom za nezbrinutu djecu u Nazorovoj jer mu majka ima shizofreniju. Djed je ogorčen nakon što je vidio ozljede glave
Vidi originalni članak

Darko Jerbić (53) na noge je dignuo liječnike i policiju jer je njegov 9-mjesečni unuk, koji je u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici, prije dva dana "zaradio" šljivu na čelu i lijevom oku. Iz doma  kažu da je dijete palo na pod dok se igralo s drugom djecom.
- Došao sam posjetiti dijete i vidio sam da je natučen. Rekli su da je pao. Nije mi jasno kako je to moguće kad još ne hoda? - rekao je djed za Večernji list. Dječaka su odvezli na pregled u Klaićevu bolnicu, odakle su ga poslali okulistu u KB “Sestre milosrdnice”. Liječnici su utvrdili da ima lakše ozlijede te da neće imati nikakvih ozbiljnijih posljedica. Dječak je u domu od srpnja jer je njegova majka zbog shizofrenije u Psihijatrijskoj bolnici u Jankomiru.
- Centar za socijalnu skrb u Velikoj Gorici doslovno je oteo dijete od nje te ga smjestio u dom - rekao je djed Darko koji je već zatražio skrbništvo nad unukom sudskim putem.
No, Večernji list doznaje da je slučaj vrlo zamršen. Navodno psihičke probleme nema samo djetetova majka nego i djed koji u Zagrebu živi u izvanbračnoj zajednici, dok mu je prebivalište prijavljeno u Daruvaru.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • rori 05.05.2009.

    u cijeloj ovoj priči meni dječakov djed djeluje najnormalnije. Čovjek je reagirao sasvim normalno, jer dijete je očito bilo bez nadzora, meni taj čovjek ne izgleda kao osoba koja ne bi mogla brinuti o unuku, a danas je lako nekog proglasit neuračunjivim, da bi opravdali svoje postuke, u ovom slučaju to je centar za soc.skrb.

  • enya 05.05.2009.

    Pretužno ... jadan maleni :(

  • slama 05.05.2009.

    treba pojednostavit usvajanje tako melene djece,ne dati djedu ako je isto šiza...mali bu dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare