To je to što me zanima!

Djelatnica mjenjačnice ukrala 110.000 kn pa se htjela ubiti

Iz koprivničke bolnice nam je rečeno kako je stanje pacijentice koju su zaprimili u srijedu prije podne zbog pokušaja suicida u gradskom parku dosta stabilno
Vidi originalni članak

D. K. (44) iz Kalinovca na đurđevačkom području pokušala si je u srijedu između 10 i 11 sati oduzeti život u gradskom parku u središtu Koprivnice

Nakon dojave prva je na mjesto događaja stigla Hitna koja je nesretnu ženu prevezla u Opću bolnicu u Koprivnici. Iz koprivničke PU navode kako im je poznat taj slučaj, ali da su na mjesto događaja stigli nakon što je žena odvezena u koprivničku Opću bolnicu. 

- Naknadno smo zaprimili kaznenu prijavu vlasnika jedne mjenjačnice u Koprivnici protiv te osobe zbog pronevjere – kazao nam je glasnogovornik Dražen Laljek. 

Kako neslužbeno doznajemo D. K. je dugogodišnja uposlenica mjenjačnice Kuna, koja se nalazi u središtu grada, u Poslovnom centru. Navodno je bila sklona sportskom klađenju na veće iznose. Koprivničanci prepričavaju kako je tog dana uzela gotov sav novac iz blagajne mjenjačnice i otišla potražiti „sreću“ u kladionici. 

Navodno se radi o iznosu od oko 110 tisuća kuna. No, kako joj je sreća okrenula leđa jedini je izlaz vidjela u samoubojstvu. 

Iz koprivničke bolnice nam je rečeno kako je stanje pacijentice koju su zaprimili u srijedu prije podne zbog pokušaja suicida u gradskom parku stabilno. Ozljede na zapešću ruke nisu opasne po život. Ona se nalazi na Odjelu psihijatrije.  

Idi na 24sata

Komentari 9

  • malumunjena 21.12.2013.

    Ma ja mislim da je ona bila sigurna da će dobiti, pa je samo posudila novac za ulog, pa ga je mislila vratit a ona bi dobila finu paricu predpostavljam nna ulog od 108 000, ali nije dobila pa je znala da je u gabuli... Ali to sa vodoravnim rezanjem vena... okomito ženo, okomito, i na preponi jedan rez za svaki slučaj...

  • dxdy 21.12.2013.

    ljudi su amateri i ne znam o čemu razmnišljaju i na ovakve načine ići krasti lovu... ako nije najmanje milijun kn ja neću riskirati... kad mi se ukaže prva prilika novac ide na sigurno a ja državi na jasle. kad izađem lova me čeka...

  • 20.12.2013.

    "Nakon dojave prva je na mjesto događaja stigla Hitna koja je nesretnu ženu prevezla u Opću bolnicu u Koprivnici. " Zašto nesretnu? Zar nije to sve ona sama htjela?

Komentiraj...
Vidi sve komentare