To je to što me zanima!

Djelatnica MUP-a sređivala strancima boravak u zemlji

Zagreb: Istragom su utvrdili da je djelatnica (50) MUP-a također ishodovala za jednog muškaraca da mu se udovolji molbi koju je podnio MUP-u...
Vidi originalni članak

Policija je uhitila 50-godišnju djelatnicu MUP-a koju sumnjiče da je 'sređivala' stranim državljanima boravak u Hrvatskoj. Ona i još jedan muškarac (37) su od druge polovice 2009. godine pa do 30. siječnja 2010. godine posredovali za više stranih državljana u rješavanju njihova statusa. Kriminalističkom istragom su utvrdili da je ista djelatnica u tom razdoblju ishodovala za jednog muškaraca (57) da mu se udovolji molbi koju je podnio MUP-u. Tražio da zakup prebace s jedne firme na njegovu, iako je ta firma pravo na zakup dobila putem javnog natječaja. Protiv svih troje osumnjičenih PNUSKOK je podnio kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • drugarica Jovanka 25.02.2010.

    A ja mislila da je rođo državni službenik na državnim jaslama.

  • mali_plavi 25.02.2010.

    Ajd MUP bar objavi kad hapse svoje za razliku od banaka i pošte. Prijateljica radi u Zagrebačkoj banci, Kod njih je cura dobila odkaz uz odpremninu jer nisu htjeli prijavit policiji da je krala lovu. Da nebi završilo u novinama kako njihova djelatnica barata lovom. A iskreno da sam na nekoj takvoj poziciji kako kaže \"drug Jovan\" svima bi naplaćivao usluge koje mogu dobiti i besplatno. Naš narod je navikao davat pa zašto da ih ne šišamo kad su ovce.

  • 25sat 25.02.2010.

    PNUSKOK, šta je sad to ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare