To je to što me zanima!

Djevojci (19) pored glave je prozujao zalutali metak

Zdenci: Nepoznati počinitelj ispalio je metak koji je u putanji probio roletu, dva stakla i zabio se u kuhinjski element metar dalje od Kristine Biro (19)
Vidi originalni članak

Iznenadni prasak pucanja stakla i udarac metka u drvenu ladicu kuhinjskog elementa u kući policajca Miroslava Biroa (40) u Zdencima nedaleko od Orahovice zaprepastili su Kristinu Biro (19) koja je u ponedjeljak oko 18,50 sati, sjedila za kuhinjskim stolom i učila. Metak se zabio u ladicu tek nešto više od metra dalje dalje od djevojke koja je odmah istrčala iz kuće i pozvala roditelje. Policija je utvrdila da je, nepoznati počinitelj ispalio hitac čije je zrno, u silaznoj putanji s dvorišne strane, probilo roletu i dva stakla na prozoru kuhinje, a potom se zabilo u element.
- Vratio sam se kući, a stan je bio zaključan. Kada je metak proletio kroz prozor kći se uplašila. Najprije sam mislio da je netko pucao zračnom puškom, a kada sam pogledao u ladicu vidio sam da se radi o zrnu kalibra 7,62 milimetra. Doznao sam poslije da je netko pucao u šumi udaljenoj oko 2 kilometra od sela. Vjerojatno je zrno od tamo doletjelo u moju kuhinju - ispričao nam je Miroslav Biro koji za to vrijeme bio na poslu. Policija traga za počiniteljem koji je pucajući, vjerojatno iz 'kalašnjikova', ugrozio Kristinin život.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bipsi2 10.07.2008.

    VN37 - nije li to malo paranoično razmišljanje?

  • vn37 09.07.2008.

    Bipsi, oduzeti legalno oružje zbog budala koje pucaju iz ilegalnog? I onda kad mi takav uđe u kuću ja ću ga gađati starim kruhom?

  • mestar_bj 08.07.2008.

    SLAZEM SE S bipsiem2!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare