To je to što me zanima!

Djevojci podmetnuo tabletu za pobačaj, ipak rodila i tužila ga

DOBIO GODINU DANA UVJETNO: Analiza kose 34-godišnje žene iz Njemačke pokazala je da je unijela tabletu no nije pojela čitav obrok u kojemu je tableta bila sakrivena. Dijete ima problema sa srcem i disanjem
Vidi originalni članak

Zbog podmetanja tablete za pobačaj u hranu djevojke 31-godišnji Nijemac u utorak je osuđen na godinu dana zatvora uvjetno.

Tužiteljstvo u bavarskom gradu Ansbachu tražilo je godinu dana bezuvjetnog zatvora dok je obrana tražila da ga se oslobodi jer je dokazano da je posjedovao tu tabletu ali ne i da je podmetnuo u hranu djevojci.

Tužitelji su tvrdili da je tabletu tajno stavio u hranu trudnoj djevojci u ljeto 2016. Analiza kose 34-godišnje žene pokazala je da je unijela tabletu no nije pojela čitav obrok u kojemu je tableta bila sakrivena.

Žena je rodila dijete sredinom rujna 2016. no ono pati od zdravstvenih problema povezanih s radom srca i disanjem i mora spavati s monitorom.

Muškarac je nijekao optužbe tvrdeći da je uvijek sanjao o djeci i da ih je njegova bivša djevojka iznijela kako bi mu se osvetila.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MOC JE U ZNANJU 21.02.2018.

    Uslovno ??!! A posledice po dete verovatno trajne .

  • kabrit72 21.02.2018.

    nemam riječi za takve "muškarce"

  • 21.02.2018.

    A što tu komentirati...poneke žene ucjenjuju trudnoćom, neki muškarci ukidaju pobačaj dok istovremeno ostavljaju trudne partnerice, sve u svemu jadna djeca!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare