Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

Djevojci podmetnuo tabletu za pobačaj, ipak rodila i tužila ga

DOBIO GODINU DANA UVJETNO: Analiza kose 34-godišnje žene iz Njemačke pokazala je da je unijela tabletu no nije pojela čitav obrok u kojemu je tableta bila sakrivena. Dijete ima problema sa srcem i disanjem

Foto: Pixabay/Davor Puklavec/PIXSELL
11 komentara

Zbog podmetanja tablete za pobačaj u hranu djevojke 31-godišnji Nijemac u utorak je osuđen na godinu dana zatvora uvjetno.

Tužiteljstvo u bavarskom gradu Ansbachu tražilo je godinu dana bezuvjetnog zatvora dok je obrana tražila da ga se oslobodi jer je dokazano da je posjedovao tu tabletu ali ne i da je podmetnuo u hranu djevojci.

Tužitelji su tvrdili da je tabletu tajno stavio u hranu trudnoj djevojci u ljeto 2016. Analiza kose 34-godišnje žene pokazala je da je unijela tabletu no nije pojela čitav obrok u kojemu je tableta bila sakrivena.

Žena je rodila dijete sredinom rujna 2016. no ono pati od zdravstvenih problema povezanih s radom srca i disanjem i mora spavati s monitorom.

Muškarac je nijekao optužbe tvrdeći da je uvijek sanjao o djeci i da ih je njegova bivša djevojka iznijela kako bi mu se osvetila.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message