To je to što me zanima!

Djevojčica (1) ispala djedu iz ruku i pala s 11. kata kruzera

U jednom trenutku ju je njezin djed Salvatore, iz igre, okrenuo prema provaliji i ispala mu je iz ruku, objasnili su iz policije. Cijela obitelj bila je na odmoru na kruzeru usidrenom u Puerto Ricu
Vidi originalni članak

Djevojčica Chloe (1) iz Indiane pala je s 11. kata kruzera tvrtke Royal Caribbean dok je brod bio usidren u San Juanu u Puerto Ricu. Tamo je bila na odmoru sa svojim roditeljima, bakom i djedom. 

Navodno ju je djed ispustio iz naručja dok su gledali kroz prozor. Pala je na beton i na mjestu preminula. Iako su djevojčicu odmah prevezli u bolnicu, ozljede su bile preteške. 

Chloe je na krstarenju bila sa svojim roditeljima, bakom i djedom. Kad je vidjela što se dogodilo, njezina majka Kimberley počela je vrištati od agonije. 

- Čuli smo vriske obitelji, bili smo blizu njih. Takva bol je neusporediva ni sa jednom drugom - rekao je jedan od putnika kruzera. Policija je pokrenula istragu. Trenutno pregledavaju nadzorne kamere i uzimaju izjave svjedoka. Ipak, vjeruju da je smrt djevojčice bila nesreća. 

- U jednom trenutku ju je njezin djed Salvatore, iz igre, okrenuo prema provaliji i ispala mu je iz ruku - objasnio je policijski službenik Elmer Roman. Djevojčica je pala s prozora visokog 46 metara. 

Iz tvrtke Royal Caribbean su izrazili svoju sućut. Objasnili da će se njihov tim pobrinuti za obitelj i što god im treba. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • domoljub029 09.07.2019.

    Sve starce starije od 35g treba eutanizirati,slažem se !

  • 09.07.2019.

    Nedo Bog nikom,al tesko ce stari to prebrodit,ubio je i sina i unuku..tragedija nesnosna..

  • gilera511 09.07.2019.

    Jooooj dajte dosta, ne mogu više, srce mi puca 😣😭 prvo curica u auto pa polomljeni dečkić a sad ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare