To je to što me zanima!

Djevojčica (12) susjedima nudila seks zbog slatkiša

London: Curica je prodavala 'usluge' desetorici stanara svoje zgrade za sedam eura, a zatim odlazila u prodavaonicu i kupovala slatkiše
Vidi originalni članak

Djevojčica (12) iz Londona bavila se prostitucijom da bi mogla kupovati slatkiše. Izjavila je kako joj otac nije davao dovoljno novca za sve što su imali njezini vršnjaci. Godinu dana prodavala je seksualne usluge desetorici stanara svoje zgrade za sedam eura, piše The Sun.  U početku je djevojčica imala seksualne odnose samo s jednim muškarcem iz zgrade. Nakon što se vijest prošilila, sve više stanara tražilo je njene 'usluge'. Londonska policija objavila je kako djevojčicu nitko nije nagovorio na prostituciju, a otac, s kojim je živjela, nije znao čime se ona bavi. Socijalna služba preuzela je brigu o djevojčici.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bojan430 13.08.2009.

    malo joj se prijebalo

  • baky126 10.08.2009.

    neman riječi..........

  • Beauty Ass 10.08.2009.

    Pa što ju ima tko nagovarat? Nitko normalan se neće upuštat u sexualne odnose s jednom balavicom, dvanestogodišnjakinjom! Al poznato je da dobar dio muškaraca nema granica, moče ga gdje stignu. Nadam se da će djevojčici priuštiti kakvu dobru psihoterapiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare