To je to što me zanima!

Curica (14) teže ozlijeđena, u Splitu razdvajala podivljale pse

Kada su se nanjušili, psi su se otrgnuli iz ruku djevojčice i muškarca te skočili jedni na druge. Oboje su ih pokušali rastaviti te su u općem kaosu završili s ozljedama. Djevojka s težim, a muškarac lakšim
Vidi originalni članak

U splitskom kvartu Kman oko 20:30 sati djevojčica (14) šetala je psa na povodcu. Tada je kraj nje prošao muškarac (57) sa svoja dva psa, koji su također bili na uzici. Kada su se nanjušili, psi su se otrgnuli iz ruku djevojčice i muškarca te skočili jedni na druge.

Oboje su ih pokušali rastaviti te su u općem kaosu završilii s ozljedama. Djevojka s težim, a muškarac lakšim. Ona je ugrižena za ruku i ima prijelom kosti na zapešću, a muškarac ugriz.

Ni jedan od pasa nije u skupini opasnih. Protiv muškarca je podnesen optužni prijedlog i policija je potvrdila da nema elemenata kaznenog djela, ali se kriminalističko israživanje nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • Šumar66 11.08.2019.

    Živim u ulici od dvadesetak kuća i skoro duplo više pasa koji laku cijelu noć pravo ugodno spavanje budeš fin odmora za posao ŽIVJELI psi

  • EleanorRigby 10.08.2019.

    Rekla kazala blaa na kraju će biti da je pudlica izmasakrirala ljude pogledom.

  • 10.08.2019.

    Pas je čovjekov najbolji prijatelj! To je mišljenje čovjeka a ne psa! Vi neodgovorni "vlasnici" pasa naučite da je pas velika obveza i nije za zabavu djece, shvatite da pas nije za zatvorene prostorije, "šetnja" psa se ne sastoje od odlaska u birtiju na kavu........Najbolje mi je kad vidim pretilog radnog psa koji većinu svog vremena provede u stanu i onda je izgovor od vlasnika kako pas voli jesti! Svaki pas zahtjeva puno kretanja i istrčavanja, a naročito radni psi i pseće šape nisu stvorene za asfalt, beton, pločice, parkete, laminate........ Zbog neodgovornih "vlasnika" su azili prepuni pasa jer psa doživljavaju kao predmet!

Komentiraj...
Vidi sve komentare