To je to što me zanima!

Djevojčica (2) se spotaknula, olovka joj je probila mozak

Velika Britanija: Curica je trčala u susjednu sobu da bi roditeljima pokazala svoju sliku. Spotaknula se i olovka joj se zabila u mozak. Operirali su je četiri sata
Vidi originalni članak

Wren Bowell (2) iz velike Britanije izbjegla je smrt za samo nekoliko milimetara. Djevojčici se olovka zabola malo iznad oka i zabila u mozak no srećom nije pogodila žile niti je oštetila očnu jabučicu. Djevojčica danas normalno živi, mozak joj nije oštećen, a srećom ni vid, piše u srijedu Daily Mail.

Wren je u svojoj sobi nacrtala sliku te je trčala u susjednu sobu kako bi je pokazala svojim roditeljima Martynu i Michelle. Popiknula se i olovka, koju je držala u ruci, joj se zabila u mozak. 

Hitna je djevojčicu odvezla u bolnicu. Liječnici su je operirali četiri sata. Morali su joj čak maknuti dio lubanje kako bi izvukli olovku. Liječnik je rekao kako je takav tip ozljede vidio samo tri puta u 16 godina. Jedan je slučaj završio smrću, a u drugom je pacijent ostao trajno oštećen jer je olovka probila žilu. Nakon operacije curica je bila tri tjedna u bolnici, a kući su je pustili 4. travnja. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ljerče 09.07.2012.

    a meni se svi čude kad se ja ljutim na svoju djecu kad trče sa olovkama po kući... baš zbog ovog razloga jer me isto toga jako strah... Hvala Bogu da curici nije ništa i da je sve u redu...

  • vodaa 08.07.2012.

    Strasnooooooo.... :OOO Jel to moguce!?!?! Jojjj jadna curicaaa!!

  • PetarMačinković 07.07.2012.

    Svaka čast doktorima ...hvala bogu curica nema vece posljedice

Komentiraj...
Vidi sve komentare