To je to što me zanima!

Djevojčica (2) umrla nakon što ju je tukao joystickom

SAD: Curica Darisabel Baez (2), koju je očuh pretukao igraćom konzolom, preminula je od teških ozljeda u ponedjeljak u bolnici u Yorku
Vidi originalni članak

Majka Neida E. Baez (19) je nazvala hitnu pomoć u nedjelju i rekla da joj je dečko doveo kćer (2) mokru i bez svijesti jer ju je pokušao oživjeti u kadi. Iako nije odmah priznala, liječnici su prema modricama utvrdili da je dijete pretučeno tupim predmetom. Prema ostalim ozljedama bilo je jasno da djevojčica nije bila zlostavljana prvi put. Mrtvozornik je rekao da nikada u životu nije vidio tako zlostavljano dijete. Harve L. Johnson (26) je priznao da je curicu istukao konzolom PlayStation, ali nije objasnio zašto je to učinio. Njega i njegovu djevojku Neidu policija je privela i tereti ih  za teško ubojstvo. Sudac im je odredio jamčevinu od 200.000, odnosno 25.000 dolara.
- Majka je kriva jer je čula da Johnson tuče djevojčicu, no nije reagirala sve dok se djevojčica nije onesvijestila - kazao je detektiv Dana Ward. Nasilni Harve L. Johnson već je bio optužen za napad i ugrožavanje ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • A_Anna 15.04.2008.

    streetrace777...gle činjenica je da su dijeca sve agresivnija...a od kuda potiče ta agresivnost...pa sve sa tv-a i igrica...mi smo ko mali igrali skrivača...žandara i lopova...vozili se na biciklu,igrali nogomet...društvene igre,a danas dijeca znaju samo sjediti za kompjuterom i jedino o čem pričaju su igrice...zato ih i ima toliko pretilih i uopće neznaju provoditi svoje vrijeme sa prijateljima na kvalitetan način...pod time mislim da ne sjede pred televizorom i kompom...nego da se druže i igraju vani...a što se tiče amerikanaca...pa to je sve izopačen narod...ionako su to iseljenici iz europe..to je bila sama sirotinja i zločinci...znači narod se zasnivo na već poremećenim ljudima i takvi su i ostali do danas...samo šta se iz generacije u generaciju stvar pogoršava i postaju sve gori i gori...!!!

  • MORTY 09.04.2008.

    NEMAM RIJEČI ZA TAKO GNUSNE ZLOČINE!! NAJLAKŠE SE IŽIVLJAVATI NA BESPOMOĆNOM DJETETU!! KAD POGLEDAM OKICE OVE MALE DJEVOJČICE SRCE MI SE KIDA. U SVOJE DVIJE GODINE DOŽIVJELA JE SAMO BOL...SAD MAKAR IMA MIR....JADNO DJETEŠCE... DANAS ZBILJA SVAKI ŠLJAM MOŽE IMATI DIJETE. SVIJET SE PRETVORIO U ZVIJERINJAK.

  • bronx77 09.04.2008.

    grozno, tuci tako malo nemocno dijete. a svi ovi koji pljuju po crnicama...jadnici, mora da su pokupili dosta batina pa im nije za zamjeriti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare