To je to što me zanima!

Djevojčica je propala kroz šaht, rupa i dalje otvorena

Majka djevojčice koja je u četvrtak propala kroz šaht je komentirala kako je sve dobro i prošlo te nije mogla vjerovati da su znakom zagradili rupu
Vidi originalni članak

Djevojčica (13) propala je kroz šaht u Miramarskoj ulici u Zagrebu i zadobila niz ozljeda. Pet dana nakon nesreće šaht i dalje nisu popravili te je nezaštićen. Na rupu su stavili prometni znak kojim su je zagadili. Majka djevojčice je komentirala kako je sve dobro prošlo, ali nije mogla vjerovati da su samo znakom zagradili rupu. Ispričala je kako je susjed u četvrtak obavijestio da je njena kćer propala u šaht dok je šetala psa. Susjed joj je ispričao da je mislio kako se radi o prometnoj nesreći jer je šaht jako zalupio, a poklopac i djevojčica su pali na cijevi i ventile, piše Večernji list. Nakon nesreće su došli policija i Hitna pomoć, a djevojčicu su prevezli u Klaićevu u bolnicu. Djevojčica je zadobila distorziju gležnja, nagnječenja te ogrebotine. Majka je ogorčena jer su odgovorne službe slučaj ignorirale, a šaht nisu sanirali. U Vodovodu su rekli kako nemaju podatke o toj intervenciji, a dodaju i kako su šahtovi u vlasništvu stanara koji sami moraju kupiti poklopac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Medici 28.09.2010.

    U ovom gradu, u ovoj državi nitko za ništa ne odgovara, ne snosi posljedice...pa to je sramota. Da li smo doista ovaku državu željeli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare