To je to što me zanima!

Djevojčici (10) od solarija je opečeno 70 posto tijela

Kelly Thompson je s prijateljicom išla u solarij koji radi na kovanice. Zadobila je opekline na 70 % tijela. Skoro 10 god. neće smjeti na izravno sunce
Vidi originalni članak

Kelly Thompson (10) zadobila je opekline na 70 posto tijela nakon 16 minuta u 'automatskom' solariju. Ona se za uskrsnih praznika s prijateljicom vraćala kući sa zatvorenog sajma u Port Talbotu u Walesu. U povratku su vidjele solarij na kovanice bez osoblja i ušle, najviše iz znatiželje.
- Nije se osjećala najbolje kad je došla kući, a vidjela sam i da je crvena u licu. Za tri sata je jako pocrvenila i izgarala je - rekla je majka Sharon Hannaford (34).
Kelly su prevezli u bolnicu nekoliko sati nakon sunčanja. Liječnici u bolnici bili su užasnuti prizorom koji su vidjeli. Da je ostala još dvije minute na sunčanju, kažu kako bi joj morali presađivati kožu. Zbog svog sunčanja upozorili su je da se ne smije 10 godina izlagati direktnom sunčevom svjetlu.
Majka djevojčice sada zahtijeva da se svi solariji u kojima nema osoblja hitno zatvore.
U Britaniji je nedavno izdano upozorenje da mlađi od 18 ne bi uopće smjeli u solarij, te da bi i solariji na kovanice trebali imati stručno osoblje.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • koki_753 02.05.2009.

    ste primijetili da je većina ovakvih slučajeva iz britanije i okolice? ..

  • malenozlo 02.05.2009.

    Solarij na kovanice, to ti je kao da otvorite birc na kovanice i onda stavite upozorenje mlađima od 18 ne poslužujemo alkohol. Dijeci svakakve gluposti padaju na glavu a vjerovatno su padale i većini vas. Definitivno treba zatvoriti takve solarije, a mala je sada naučila lekciju.

  • jasnaK 02.05.2009.

    a sta ta mala od deset godina sama luta sa prijateljicom to mi nije jasno.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare