To je to što me zanima!

Djevojčicu (3) udario konj, Poljak ju na rukama nosio od kuće na Biokovu do HGSS-a

HGSS u zadnje vrijeme ima pune ruke posla, a u petak im je došao i Poljak s djevojčicom na rukama. Udario ju je konj i ima blagi potres mozga...
Vidi originalni članak

Trogodišnju djevojčicu je u petak navečer udario konj, a poljski turist je s njom brzo došao do HGSS-ove kuće na Biokovu. 

Park prirode Biokovo se zatvara u 20.15 sati, a Poljak je s djevojčicom u rukama do HGSS-a došao oko 21.30 sati. 

- Rekli su nam da je dijete udario konj. Zvali smo hitnu, oni su došli do nas i utvrđeno je da dijete ima blagi potres mozga te modricu na području prsa. Kada su nam ga donijeli, izgledalo je loše i zaista nije bio lijep prizor vidjeti dijete na rukama. Ono što je važno i na što uvijek upozoravamo jest da se ne treba približavati životinjama. To su divlji konji i te su obavijesti postavljene u parku, ali nažalost ne shvate ih svi ozbiljno. Srećom je sve dobro završilo - rekao je pročelnik makarskog HGSS-a, Ante Kukavica. 

Kako je objavio HGSS, djevojčica je dobro i oporavlja se. 

- Zadnjih dana imamo pune ruke posla - rekao je Kukavica. 

Kukavica je nadodao da svi posjetitelji znaju kada se park zatvara, a Poljaci su se zadržali u parku zbog zalaska sunca. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Antifašistaaa 11.07.2022.

    Oko konja, Tovara, bika i ovna uvijek treba biti oprezan.

  • Corona u jeku 👹 11.07.2022.

    Nitko mira nema više ni u večernjim satima...tako malo dijete već je trebalo biti u krevetu, oprano, nahranjeno...ne, oni ga vuku pod konja u suton. Ili ga ostave u autu na žarkom suncu...i di o ti!

  • blacknight 11.07.2022.

    Neka je curica dobro i neka se brzo oporavi. I ja imam kčerku njenih godina i ne postoji meni nista svetije i vaznije od moje djece. Otac je ovdje bio neoprezan i na srecu je sve dobro zavrsilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare